0

Jeg er den heldige eieren av en honda civic 2007 modell, veldig fornøyd med bilen i sin helhet men det er dog alltid noe. har executive utgaven med gp

spurt 2012-01-21 22:49:12 +0100

Hei Benny. Jeg er den heldige eieren av en Honda Civic 2007 modell, veldig fornøyd med bilen i sin helhet men det er dog alltid noe. Har executive utgaven med gps innebygd og er IKKE fornøyd med denne, går på cd rom som er både kostbart og oppgradere og er jo i realiteten utdatert innen den er kommet til forhandler, så her er spørsmålet, vet du om det er mulig på noen måte og bytte ut dette mot en annen type gps som samtidig vil kunne være kompatibelt med resten av Honda´s programmer og vil kunne la seg styre av det samme navigasjons-panelet som er i bilen per dags dato? Har forhørt meg med forhandleren men de har ingen råd i denne sak.

Med vennlig hilsen en ellers fornøyd Honda eier:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-22 13:46:18 +0100

Nei, det finnes ingen andre typer du kan sette inn istedenfor originalnavigasjonen i en Civic. Med en såpass ny bil bør prisen på ny original CD-rom uansett være overkommelig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger