0

Etter fire år med en audi allroad(2004), måtte vi kaste inn håndkleet fordi bilen rett og slett ble for dyr hver gang den skulle/måtte på service.

spurt 2013-12-25 15:23:11 +0200

Hei Benny! Etter fire år med en Audi Allroad(2004), måtte vi kaste inn håndkleet fordi bilen rett og slett ble for dyr hver gang den skulle/måtte på service. Det er nok å nevne luftfjæringer, kompressorer og diesel/starter som fryser. Da skal jeg si at titusenlappene forsvant. Klok av skade, så gjorde vi det som mange andre har gjort. Vi kjøpte en Octavia Alldrive med vinterpakke, og har egentlig aldri vært misfornøyd med det. Men! Etter å hatt Audi i mer enn ti år, så er det liksom merket vårt. Nå vurderer vi derfor å kjøpe en A6 Quattro sedan 2009-2011 modell. Av en eller annen grunn så ligger den såpass lavere i pris, og fås med automat for en helt grei penge. Er dette et valg du kan anbefale, og i tilfelle hvilke utfordringer kan vi møte de gangene vi må besøke verkstedet??

mvh Per - Akershus

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-12-30 20:35:06 +0200

Hei, det er langt bedre kvalitet på den nyere generasjonen A6 enn den dere hadde. Årsmodellen dere snakker om er også facelift hvor enda flere av svakhetene er plukket bort og motorene fornyet med bl.a. mer krefter og lavere forbruk. Går ut fra at det er 2,7TDI/3,0TDI eller 2,4 bensin dere tenker på? Sørg for å skifte olje på automatkasse (om det er det). Gjerne på hver 60' km, selv om Møller sier det ikke skal skiftes. Få noen som virkelig kan dette til å gjøre det. Da skal det nok ikke være de store utgiftsfellene på disse, men noe kan alltids dukke opp. Er det luftfjæring så er denne langt bedre enn på forgjengeren, men fremdeles må man regne med å måtte bytte luftbelger og muligens kompressor etterhvert som kilometerne ruller på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar