0

skal kjøpe førstebilen og har sett litt rundt på finn på audi'er og vil høre din mening om denne: http://www.finn.no/finn/car/used/object?

spurt 2013-08-14 16:22:39 +0200

Hei!

Skal kjøpe førstebilen og har sett litt rundt på Finn på Audi'er og vil høre din mening om denne: http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Jeg har lest litt rundt at det er akkurat denne Audi - modellen (A6) det pleier å være noe galt med, vil du fraråde å kjøpe denne typen? Akkurat denne bilen trekker mye oppmerksomhet fra min side og vil du fraråde å kjøpe denne? Har du eventuelt andre forslag til "førstebil" til ikke en hakkende gal pris...?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-08-21 20:59:56 +0200

Hei!

Dette er herlige biler å kjøre, masse komfort:-D Men det er noen kjente svakheter en bør være klar over. 2.4 motoren er kjent for å være meget tørst uten at den er spesielt sprek. Da er 2.8 et bedre alternativ, men mer sjelden. Det positive med 2.4 er etter manges mening at den er meget driftsikker, men det samme gjelder for 2.8.

1.8t med en chip er også mulig. Den burde chipes etter min mening da de originale 150hk blir litt pinglete i en såpass stor bil. På denne motoren er det meget viktig å sjekke at det har blitt utført regelmessige oljeskift. Er du heldig så finner du et eksemplar der turbo også er skiftet. Turboen er forsåvidt ikke noe større problem på denne enn på andre turbobiler.

Generelt om denne generasjonen A6:

Du bør sjekke foringene i forstilling når du skal handle. Disse er en svakhet på denne modellen og kan bli noen kroner å bytte. Her er det noen som kjøper billige kinadeler. Om selger hevder å ha byttet deler her så sjekk at det er kvalitetsdeler (made in germany) som er brukt.

Ellers kan du komme ut for noen elektriske utfordringer, men ikke så mye av kritisk karakter. Verdt å nevne er visker bak (stasjonsvogn), sentrallås (må kanskje bytte låsekasse en gang) og instrumentering kan hikke litt.

Og hold deg unna multitronic automaten! Det tryggeste er å kjøpe manuell. Tiptronic er ikke så ille, men det koster fort mye penger å fikse om det skulle skje noe.

Lurer du på mer om denne bilen eller andre VAG, sjekk ut [url]www.vacn.no[/url]

Håper du finner din drømmebil!

Mvh.

Fredrik

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-08-21 21:01:50 +0200

PS. nå gikk jeg ut fra at du ikke ville ha en diesel. Skal du ha diesel så gå for 1.9tdi, ikke 2.5tdi. Det kjipe med 1.9tdi er at den ikke ble levert med quattro, ellers en god motor.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger