0

skal snart handle meg førstegangsbil og har tittet litt på ford probe.er dette en bil du kan anbefale?

spurt 2010-05-10 13:47:26 +0200

Hei! Skal snart handle meg førstegangsbil og har tittet litt på Ford Probe.Er dette en bil du kan anbefale? Eller er dette en bil hvor det blir mer skruing og utgifter enn kjøring?Ser at noen av dem som ligger på Finn.no har montert intercooler for å få litt mer gamp - men kan motoren være sliten etter dette?Hva burde jeg se etter på disse bilene viss jeg skulle tatt turen å sett på den? Håper på svar, ettersom jeg ikke fikk noe svar på forrige melding jeg sendte inn til det :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-10 14:18:07 +0200

Ford Probe, er en litt annerledes bil, og jeg synes absolutt at det er en bil å satse på. Hvorfor skal "alle" kjøre BMW og Audi?

Finner du et pent og velholdt eksempler med god servicehistorikk, så er jeg ikke redd for å anbefale kjøp.

Kavliteten på Probe, er som på Ford ellers. Ikke dårligere og ikke bedre. Det som du bør være klar over er at dette er mere en komfortabel coupe enn en skikkelig sportsbil.

Intercoller i seg selv sliter ikke på bilen, men det er lurt å finne en bil som har hatt en snill eier, og som ikke har gått for langt. Styr også unna de eldste bilene, der kan kvaliteten være litt bob-bob...

Du bår nok legge minst 50 lapper i en Probe for å få en fin bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar