0

Har en kuga 2010, som jeg skal montere 2 tusenmetere på. spørsmålet er: kan jeg ta styrestrøm til relet fra ledningen til fjernlys direkte ved koblin

spurt 2012-11-09 11:43:01 +0200

Hei har en Kuga 2010, som jeg skal montere 2 tusenmetere på. Spørsmålet er: Kan jeg ta styrestrøm til relet fra ledningen til fjernlys direkte ved koblinge ved lykten, ev hvilken farge/fargekombinasjon har den. Vanskelig å få svar på dette hos Ford, noen sier det kan ødelegge hjernen/ kompjuteren. Det er jo bare styrestrøn det er snakk om, hovedstrøm taes rett fra batteri med sikring. Kan en ev. ta styrestrø fra begge lykter, for lik belastning.. Lyktene vil være merket 17,5 for å ikke få for mye lux.

Takknemlig for svar hilsen oskar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-09 12:36:35 +0200

Hallo Oskar!

Jepp - styrestrøm fra til releet kan du nok trygt ta herfra. Enklere det enn å begynne bak lysbryteren. Så lenge du tar "hovedstrømmen" fra batteriet med sikring så skal ikke dette ha noe å si.

Tror heller det ikke er nødvendig å "dele" dette på begge lyktene for lik belastning, det er jo ikke snakk om mye strøm er uansett.

Lykke til med mer lys!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar