0

Ser frem til flere tester av pick up’’er:), vel, jeg har sjekket ut en del pick up’’er, og kommet frem til at ford ranger wildtrack er bilen jeg vil

spurt 2009-12-26 20:00:36 +0200

Hei. Ser frem til flere tester av pick up’’er:), Vel, jeg har sjekket ut en del pick up’’er, og kommet frem til at Ford Ranger Wildtrack er bilen jeg vil gå for (Izusu D-max,Nissan Navarra, Toyota Hilux er biler jeg har vurdert opp mot). I forhold til pris , utstyr, lasteo g trekk kapasitet og driftsikkerhet, mener jeg Ranger er bedre på de fleste områder. Et stort minus kan være at den ikke har antispinn, esp. Er det veldig fordelaktig å ha det på sliike 4 hjilstrekkere? Har du ellers noen kommentarer til Ford Ranger Wildtrack - før jeg gjør en handel:), som er viktig å veie opp imot?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-27 11:13:47 +0200

Har en ford ranger 2011 modell og er KANON fornøyd! Antispinn esp og det der elektroniske mikkmakket er noe jeg er veldig gla for at det ikke er på den. Alt ekstra er nye mulige feilkilder!!!! :-) løp å kjøp!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar