0

Jeg har et problem med min ford. for et par dager siden skulle kona mi starte bilen, og det eneste som skjedde var at hun hørte starteren gå rundt og

spurt 2011-01-06 19:25:13 +0200

Hei Benny!

Jeg har et problem med min Ford. For et par dager siden skulle kona mi starte bilen, og det eneste som skjedde var at hun hørte starteren gå rundt og ikke koble inn kransen. Jeg reiste selfølgelig rett hjem fra jobb for å hjelpe henne, slik alle gode ektemenn gjør, og fikk samme resultat etter flere forsøk selv. Bestemte derfor å bytte batteriet siden det var gåent i utgangspunktet uten resultat med en gang. etter et par tre forsøk koblet kransen endelig ved staring slik at bilen startet. Jeg har som god hobbhmekaniker vært borti dette en gang før med en mercedes 190E. Hvorpa jeg da byttet startern uten at det hjalp. Etter mye feilsøking den gang fant jeg ut at kabelen mellom motor og chassiet ikke hadde god kontakt. Etter å ha skrudd den godt fast hadde jeg aldri problemer med bilen igjen. Det jeg lurer på da er følgende: NAF lokale verksted og Billia sier begge at det er starteren som er gåen på min Mondeo, og vil ikke engang vurdere jordingene på bilen som et mulig problem. Vet jo selfølgelig at disse butikkene gjerne vil selge meg ny starter til 4500,- arbeid, men jeg vil gjerne ungå dette dersom det kan være en annen feil som gjør dette. Synes det er litt dyrt å bytte starteren dersom det ikke er nødvendig liksom. Vet du om noen liknende tilfeller som kan hjelpe meg med dette problemet??

Håper du kan gi meg et svar på dette.

Hilsen frustrert bileier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-12 09:54:45 +0200

hvis du tror det er kabelen, ta startkabel fest på minus på batteriet og på mettall på motor. er problemet der fortsatt er det nok innslaget på starteren.du får kjøpt byttestartere andre steder til en hyggeligere pris.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger