0

Har en ford mondeo 97 1,8td som muligens har tatt kveld men vil spørre om tips uansett.grunnen for min mistanke om dette er at da jeg skulle gjøre en

spurt 2010-08-13 12:40:04 +0200

har en ford mondeo 97 1,8td som muligens har tatt kveld men vil spørre om tips uansett.

grunnen for min mistanke om dette er at da jeg skulle gjøre en forbikjøring her om dagen begyndte det og ryke noe helt vannvitig av bilen (fra eksosen ikke motoren) så jeg slo av tenntingen og trillet til neste busslomme for og stoppe, men mens jeg trillet gikk turtallet i været og etter jeg hadde stopped og sto han fremdeles og ruset i noe over et minutt før den til slutt kokte over. så inspiderte deretter motoren for noe oljesøl i tilfelle det var topp pakningen som var gåen mn det var ingen teng til dette. bilen startet senere og gikk fint på tomgang og laft turtall ( har ikke hat noe over 2,5rpm prg frykt før og havarere igjen) men den gir nå noe mere eksos en normalt... noen tips for hva som kan være galt ? takker for svar =)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-13 14:14:04 +0200

Heisann du! Dette hørtes ikke bra ut... Dette kan være et turbo-havari. Du bør prøve om bilen har normalt drag (turbotrykk) ved belastning.

Det kan også være dieselpumpa som har slått seg vrang.

Eller i aller verste fall fullt gjennomslag i motoren (kompresjons-lekkasje). Håper du finner ut av dette! Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-08-13 14:51:40 +0200

takker for rådene benny !

turboen suser og går akkurat som normalt så trur vi legger en knapp på diselpumpa som hadde humørsvigninger noe som vil si at med litt flaks er det trygt og bruke bilen :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-08-23 15:50:08 +0200

liten oppdatering på saken, gikk fint til man hadde kjørt bilen ca 1 mil så begynte den og produsere mer røyk en normalt av eksosen, det ser ut til at den går som normalt på kald motor.. sier det deg noe ? :/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar