0

Skal kjøpe skikkelig familiebil nå, og trenger derfor noen råd av en ekspert på området.skal ha en stv som har god plass til bilsete og barnevogn(er).

spurt 2010-08-10 23:50:49 +0200

Hei Benny!

Skal kjøpe skikkelig familiebil nå, og trenger derfor noen råd av en ekspert på området. Skal ha en STV som har god plass til bilsete og barnevogn(er). I pris så tenker 300000kr som maks og helst ikke mer enn 60-70000km. Mazda 6 og A4 er litt i minste laget, Mercedes, A6 og V70 for dyre også syns jeg Avensis er litt kjedelig.

Da sitter jeg igjen med de nye Mondeo og Passatene. Ca samme prisklasse og store nok til vårt bruk. Av Mondeo så er det Titanium´ene som det står om, og på andre sida så er det Passat Highline. Vil helst har en dieselmotor og manuellgir.

Der har du litt detaljert hva jeg er ute etter i de to merkene.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-13 15:38:22 +0200

Tips: Ta en titt på Seat Allehambra, Ford Galaxy, eller VW Sharan (alle tre er laget på samme fabrikk). Kjører selv en Seat Allehambra, og er kjempe fornøyd. Meget god å kjøre, du sitter høyt, billig i drift, og MASSE bagasjeplass!

Hilsen

A. Borgen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar