0

Har et spørsmål vedrørende batterikapasiteten på en nesten ny ford mondeo tdci. har opplevd å gå tom for strøm flere ganger pga bruk av diesel/parkeri

spurt 2010-02-15 12:58:23 +0100

Har et spørsmål vedrørende batterikapasiteten på en nesten ny Ford Mondeo TDCI. Har opplevd å gå tom for strøm flere ganger pga bruk av diesel/parkeringsvarmer. Får til svar fra Ford mer eller mindre at hvis man driver mye småkjøring så er ikke ladinga kraftig nok til å kompensere for bruk av parkeringsvarmer. Dvs. at man må lade bilen regelmessig med ekstern lader. Kan dette virkelig stemme at man må bruke batteriladeren på en nesten ny bil, dvs er dette et kjent problem? Hva er poenget med å levere med parkeringsvarmer når el.anlegget ikke er dimensjonert for dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-15 13:26:43 +0100

Hei du. Har hørt tilsvarende historier fra folk som kjører S-Max og Galaxy og må si at dette overrasker meg. Bilene skal jo være dimensjoner for norsk bruk. Virker som parkeringsvarmeren ikke kutter ut kjapt nok - hvis det er tilfelle bør Ford rydde opp i det så kjapt som mulig. Forelår at du tar dette med forhandleren og eventuelt videre til importør om du ikke får gjennomslag der.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger