0

Jeg har en ford mondeo turbo diesel 94 mod som trenger nye glødeplugger.jeg har tenkt å skifte pluggene selv,og lurer på hvilket trykk det skal være p

spurt 2010-01-03 01:34:52 +0100

Hei Benny.Jeg har en ford mondeo turbo diesel 94 mod som trenger nye glødeplugger.Jeg har tenkt å skifte pluggene selv,og lurer på hvilket trykk det skal være påmomentnøkkelen,og om det er andre ting jeg må ta hensyn til.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-14 22:38:15 +0100

På de fleste typer plugger, står momentet på esken til den nye pluggen. Bruker å være rundt 40Nm (Newtonmeter). Sammenlign den gamle mot den nye før montering, så du er sikker på at du har fått de rette pluggene. Ellers pass på at det ikke ramler dritt nedi hullene til pluggene når de er demontert, da dette kan skade motoren. PS: Ved demontering av plugghettene, dra i selve hetta, ikke kabelen. Disse sitter som regel litt fast. Kommer du ikke til med fingeren, lag en krok av tjukk ståltråd e.l. til å dra av plugghetta med.

Håper dette hjelper deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger