0

Jeg er 15 år og skal snart få min første bil. dette er en mondeo 16v 94-modell. jeg får den av min bestefar, og den har gått langt. mye som er blitt s

spurt 2009-10-14 15:50:46 +0200

HeiJeg er 15 år og skal snart få min første bil. Dette er en Mondeo 16V 94-modell. Jeg får den av min bestefar, og den har gått langt. Mye som er blitt skiftet ut i det siste. Klutschen tar litt langt ute. Den er i god stand, bestefar sier dette er bil med STOR B. Er den det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-22 18:59:46 +0200

Det kommer helt an på hva du mener med stor B. Bilen er en Ford med stor F. Mondeo er bra biler og har vært blant de mest populære som firmabiler. Noe små feil har det vært men generelt like bra som mye annet. Din model er god å kjøre, relativt stille med bra plass og ok sikkerhet. Så lenge du ikke kjøper for store felger med for lite gummi er den komfortabel. Bruk heller noen kroner på litt stivere dempere og for guds skyld, ikke senk den! Ford kjører bedre en de fleste andre. Det er i tillegg god plass til høytalere og sub, noe jeg regner med teller litt??? Da kan man kanskje si det er bil med stor B, og spesielt som din første bil er den veldig bra.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar