0

Av og til når jeg bremser ned til en sving, og kommer ut av den , slik at jeg styrer bitte litt mot høyre merker jeg ørlite "hakk" i rattet. vet ikke

spurt 2009-09-04 11:38:48 +0200

Hei Benny Av og til når jeg bremser ned til en sving, og kommer ut av den , slik at jeg styrer bitte litt mot høyre merker jeg ørlite "hakk" i rattet. Vet ikke helt åssen jeg skal beskrive det. Men det virker som et lite hakk. Det er bare av og til, og det lager ingen lyder, og det merkes ikke på bilen, eller de som sitter i. Kan bare kjennes i rattet. I lave hastigher ut av en sving hvis jeg gasser. Jeg har vær på åpent område og prøvd å framtvinge hakket, men det går ikke. For meg så gjør det ingenting for det er så lite, nesten ikke merkbart, og ikke alltid. Vil bare fikse hvis det vil føre til noe alvorlig. 2001 mod.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-04 14:09:58 +0200

Heisann! Det er nok lurt at du "tar tak" i dette. Har ikke vært borti akkurat dette tidl. så det blir litt gjettning fra min side.

Og jeg tror dette kan komme av slakke i rattaksel-ledd. Det er absolutt på sin plass med en kontroll av endeledd og bærekuler også - men da pleier man å høre en klikkelyd...

Ta en tur innom verkstedet få bilen opp på en løftebukk og ta en liten sjekk - det bør ikke koste mange kronene - og de gjør det nok mens du venter!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar