0

Jeg holder på med å se på ny bil. jeg har sett en del på s-max og litt på sharan. når jeg ser på brukte s-max fra merkeforhandlere på østlandet, ser

spurt 2014-02-13 08:19:49 +0200

Hei Benny. Jeg holder på med å se på ny bil. Jeg har sett en del på S-max og litt på Sharan. Når jeg ser på brukte S-max fra merkeforhandlere på østlandet, ser jeg at det er flere som selger bruktbilimporterte S-max fra Tyskland. Det er mye forskjellige utstyrsnivåer, men ingen selges med vinterdekk eller dieselvarmere. Samtidig selges de fleste med gode garantier. Jeg er i utgangspunktet svært skeptisk til bruktbilimport, men når det er bruktbilimport fra merkeforhandler bør vel det være litt tryggere. Hva mener du? Jeg tenker også at det er viktig å få med dieselvarmer og diverse vinterutstyr til en sånn bil. Hva bør jeg tenke på ved et eventuelt kjøp av en bruktbil som er importert av en merkeforhandler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-14 12:46:43 +0200

Kjøper du av en seriøs forhandler så skal dette være rimelig trygt, men jeg mener at prisen allikevel skal være noe lavere enn på "norske biler". Utstyrs-nivå er ganske likt. De forskjellene du selv nevner er som regel det som skiller. ¨' Sørg for å få dokumentert (snakk og fine ord holder ikke...) både servicehistorikk og ikke minst kilometerstand. Juks her er dessverre mye vanligere enn vi liker å tro.

Som oftest er kilometertriksing gjort i Tyskland - før bilen kommer hit, uten at forhandler vet det, men det er DU som blir sittende med problemet.

En liten dose skepsis og en stor dose fornuft, mangefølelse og dokumentasjon er alltid sundt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar