0

Jeg vil ha doble eksospotter på min s-max! hei, jeg har kjøpt meg en brukt s-max 2011 titanium-s 2.0tdci 163hk powershift og så synes jeg at det ser s

spurt 2012-07-23 00:12:52 +0200

Hei Benny! Jeg vil ha doble eksospotter på min S-Max! Hei, Jeg har kjøpt meg en brukt S-Max 2011 Titanium-S 2.0TDCi 163hk Powershift og så synes jeg at det ser så utrolig kult ut med dobbel eksos slik som på 2.2 TDCi 200hk-utgaven. Jeg vurderte også 2.2 200hk-utgaven, men bakdelen er at jeg da ikke hadde fått Powershift automat, men den tradisjonelle automatkassen og det hadde jeg ikke lyst til. I tillegg var det litt dyrt å legge ca. 50k ekstra i bilen kun for å få to eksospotter.

Så spørsmålet er: Er det en grunn til at jeg IKKE skal få ettermontert dobbel eksos ref 2.2TDCi 200hk? Det er plass under bilen, og jeg kan jo egentlig bare kjøpe eksosen til 2.2TDCi en diffuser til den bilen. Jeg spurte på Svendsen Eksos, og de visste ikke. På Ford forhandler mente de at det ikke skulle være et problem, men han kunne ikke gå god for det likevel, så han anbefalte meg å vente til garantien var utgått.

Jeg ønsker bare en kvalifisert vurdering. Det er uaktuelt å gjøre det dersom det er fare for at noe blir ødelagt i motor, og det er uaktuelt å montere "fake"-endestuss uten eksos. Dersom det ikke utgjør noen forskjell på driftsikkerhet på resten av drivverk, så gjør jeg det gjerne.

MVH 2-barns far som solgte motorsykkel og kjøpte S-Max i stedet for Audi TT :-) Noe glede må jeg jo fortsatt få!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-16 20:01:31 +0200

Har hatt samme ønske som deg, men endte opp med kun å bytte ut den bøyde endestussen på min 2011 modell (140 TDCI) med en oval stuss hos Svendsen Eksos. Jeg vet andre har montert dobbel eksos hos Svendsen Eksos (kr 5000) på eldre modeller. Det er jo plass, men det må skjæres ut plass til enderøret og det er ikke sikkert det blir like fint. Sjekket med den lokale Ford forhandleren for eventuelt å bytte bare \"diffusoren\", men Ford sier den er en fast del av støtfangeren. Et bytte vil koste rundt kr 10.000 inkl lakkering + ny eksos. Dermed koster det mere enn det smaker.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar