0

Er på jakt etter ny bil og har sett oss ut ford s-max.litt dyre, men hvike biler er i samme kategori ?

spurt 2010-02-03 02:19:37 +0200

HeiEr på jakt etter ny bil og har sett oss ut Ford S-max.Litt dyre, men hvike biler er i samme kategori ?Plass er viktig og comfort.Hva vil du anbefale ny eller 2-3 gammel ford S-max ? Er det noen svakheter ???Kjempemye god innformasjon på siden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-03 13:09:59 +0200

Hei Svein Arne. S-Max er veldig fine og praktiske biler. Det er faktisk ikke mange konkurrenter her, men det finnes en! Nemlig den nye (2009 modell) Toyota Verso.

Av svakheter på S-max så vet jeg at det har vært byttet svinghjul og clutch på en del biler. Ut over dette eå er det stort sett bare slitedeler. Men bremseskivene bør kanskje sjekkes på brukte biler. Disse er fortsatt en svakhet på Ford.

Når det gjelder ny eller brukt så kommer det litt an på din privat økonomi, og det er vanskelig å gi noe helt konkret råd. Du sparer jo en god del på avskrivning på å velge en brukt, men må regne med oe mer vedlikeholdskostnader. Ny bil gir trygt og forutsigbart bilhold, med garanti osv. Det kommer nå også en "ny" S-Max. Har du økonomi til det, så anbefaler jeg en helt ny.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-11-25 12:39:43 +0200

Når min drosjekjørte S-MAX går 110000 km på samme bremse skiver,så e det vel litt råflott å sei at ford he problem med dei. Ditta der e ei myte så ligg igjenn fra sierra tida!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger