0

Benny. jeg har vært på biljakt den siste tiden, og har spessiellt sett på bilder under kategorien 5-dørs kombi. audi a3, vw golf, ford focus og mazta

spurt 2014-02-03 11:57:43 +0200

Heisann Benny. Jeg har vært på biljakt den siste tiden, og har spessiellt sett på bilder under kategorien 5-dørs kombi.

Audi A3, VW golf, Ford focus og Mazta 3 er biler om har vært svært aktuelle. Nå har jeg kommet over en Ford Focus 2005 mod, som er helt strøken både utvendig og innvendig og som ikke har rundet 100.000 km engang. det er fra forhandler og forhandleren er villig til å selge den til meg for 74.000 inkludert 1 års garanti, tror du det er ett bra kjøp, eller ville du styrt unna? Og hva synes du om ford fokus? Dette er foresten modellen der ford fikk facelitfen sin.

Mvh Håvard

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-03 12:14:19 +0200

Heisann!

En fin Ford Focus er slett ikke noe dumt bilvalg det. Du får mer for pengene her enn ved å velge A3 eller Golf, men kanskje ikke like god bil - teknisk sett - som en Mazda3.

Alt, i alt en kurant og god bil som gir mye for pengene. Jeg liker designet også!

Er magefølelsen god så anbefaler jeg kjøp!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-02-03 12:28:09 +0200

Jeg liker designet jeg også !!! Nå ble jeg glad.Jjeg prøvekjørte den forrige uke og den var helt herlig. Jeg har fått vite at den har kjørt av en eldre dame i kongsberg der de salter veldig lite og en eldre mann noe som kan antyde at den ikke er kjørt alt for hardt! bilen har også nylig skiftet ting som servo, bremseklosser, bremseskiver, reg.reim, vannpume osv, så jeg tror og håper at vi har rett med at det blir ett bra bilkjøp.

PS har kjøpt bilen, men tørte ikke å si det til deg før jeg fikk svar, nå er den på en siste bruktbiltest for å se om alt er som det skal være.

Takk for hjelpen Benny. Mvh Håvard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar