0

:)jeg har to spørsmål i forhold til en ford focus ecoboost titanium stasjonsvogn som vi har tenkt på: kona har lyst på 1.6 literen, mens jeg mene

spurt 2013-02-23 13:29:53 +0200

Hei :)

Jeg har to spørsmål i forhold til en Ford Focus EcoBoost Titanium stasjonsvogn som vi har tenkt på: Kona har lyst på 1.6 literen, mens jeg mener det holder med en 1.0 liter - hva synes du? Jeg lurer også på om det kan lønne seg å lakkforsegle og understellsbehandle denne bilen, eller er beskyttelsen fra fabrikk grei nok?

På forhånd takk for svar!

Svein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-11-21 12:36:07 +0200

Om du har lyst på 1,0 eller 1,6 er litt opp til hva bilen skal brukes til. Liker kona biler som går litt, så kjøper du 1,6. Den sparker fra det aller meste ordinære på veien. Skal du ha en bil til og fra jobb og det ikke er så farlig med antall hestekrefter, holder det lenge med 1.0. Er bilen derimot ment til å kjøres med mye bagasje, så ville jeg gått for 1,6 for å unngå å måtte gire hele tiden.

Hva angår lakkforsegling, så er det noe tull for late mennesker som ikke gidder å polere og vokse selv. Med enkelte lakkforseglinger får du ikke engang lov til å polere bilen fordi det sliter i stykker lakkforseglingen. Bruker du to dager på å kose deg med denne jobben (en på våren og en på høsten), så har du 363 dager i året du kan kose deg med bil hvor vannet preller av lakken og solen speiler seg i bilen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar