0

Vi har akkurat kjøpt splitter ny ford focus og oppdaget i går at bilen vår ikke har reservehjul. hjelp! er ikke det veldig dumt?

spurt 2011-07-01 11:27:46 +0200

Hei Benny vi har akkurat kjøpt splitter ny Ford Focus og oppdaget i går at bilen vår ikke har reservehjul. Hjelp! Er ikke det veldig dumt? Jeg har snakket med forhandler som sier at det skal være slik at at det er en eller annen gassflaske med luft som kan brukes hvis vi punkterer men kan jeg virkelig stole på det? Jeg tenker bare med gru på hvordan det vil være hvis vi punkterer en sen nattetime på en øde vei og ikke kommer oss av flekken. Kan det være en god løsning å kjøre rundt med et ekstra hjul i bagasjerommet og bare ta det ut når vi skal kjøre med helt full bil? Hilsen fra Ingrid F.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-01 11:45:12 +0200

Heisann Ingrid. Stadig flere bilmerker dropper reservehjulene for å spare både vekt og plass. Derfor er det slett ikke uvanlig at det blir erstattet av en boks med dekkspray.

Denne skal gjøre to ting: Tette hullet og fylle dekker med luft igjen. Så kommer du deg forhåpentligvis til et sted der du kan få reparert eller byttet hjulet.

Når det er sagt, skjønner jeg at du kan være litt skeptisk til denne løsningen. Som regel fungerer det fint ved mindre hull i dekket, men hvis du for eksempel får en flenge i det, ligger du dårlig an. Da er det bare å ringe etter veihjelp.

Å kjøre rundt med et reservehjul i bagasjerommet hele tiden høres litt tungvint ut for meg, men det kan selvfølgelig være et alternativ hvis du vil ha ekstra trygghet. Men husk også at du da trenger både jekk og hjulvinne i bilen, ellers kommer du ikke langt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar