0

Registrerer at det er langt i mellom at jeg møter en fiat 131 etter veien så det må vel være lite igjen av de bilene. hva er grunnen til det har de ru

spurt 2009-12-09 23:17:57 +0100

Hei BennyRegistrerer at det er langt i mellom at jeg møter en Fiat 131 etter veien så det må vel være lite igjen av de bilene. hva er grunnen til det har de rusta bort eller var det så som så med kvaliteten på de bilene? husker at jeg akte mye i en sånn en som gutt og syns bilen var veldig fin bil. husker at jeg kikka etter en slik for mange år siden men fant da ingen som det var verdt å kjøpe. hvor mye kan det gå an og gi for en slik bil hvis den er i god stand?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-18 13:15:53 +0100

Ja, det er jaggu lenge siden jeg har sett en sånn også. Dette var vel en av de siste Fiat-modellene som solgte godt her i Norge. Rust var ganske riktig den store, stygge ulven. Dessuten var kvaliteten litt "sådær". Dermed falt de fort i verdi - og ble gjerne kjøpt av folk som ikke var spesielt opptatt av å ta vare på bilen sin osv osv. Med andre ord: En ond sirkel.

Vanskelig å si noe presist om prisen. Det vil avhenge av veldig, veldig forskjellig. Bruksverdien vil uansett være det viktigste her, jeg vil anslå 20 000-40 000 kroner.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger