0

Jeg har i fire år vært den lykkelige, men stadig fattigere, eier av en allroad 2003-modell. nå har kona besluttet at nok får være nok, etter å ha skif

spurt 2011-09-07 16:16:43 +0100

Hei Benny!

Jeg har i fire år vært den lykkelige, men stadig fattigere, eier av en Allroad 2003-modell. Nå har kona besluttet at nok får være nok, etter å ha skiftet samtlige luftfjæringer kompressor , noe som har kostet skjorta. Derfor er ikke en nyere Allroad noe alternativ. Dessverre...

I den siste tiden har jeg derfor vært på utkikk etter alternativer. Vi skal kjøpe en bruktbil, 2-4 år, og vi ønsker fortsatt trekk på alle fire hjul, diesel og automat. Prisen skal ikke overstige 400.000. Hva skal man da velge??

I følge deg, så har de nyere A6-modellene blitt stadig bedre. Da er spørsmålet mitt. På nettet finner jeg flere biler i vår ønskede prisklasse. Også Audi A6 Quattro S-LINE 2,7TDI Xenon, Navi, Tl 2008 med masse utstyr.

I dine øyne. Er dette et godt valg? Skoda Superb var et annet alternativ, men med det samme utstyret så ble Skodaen faktisk dyrere? Sjekket også Octavia Scout`n, men den ble også dyr nok..

Hva vil du anbefale??

mvh Per

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-07 21:17:10 +0100

Det er korrekt at kvaliteten i A6'n som kom etter deres modell er en helt annen. Denne har bl.a. kommet på topp to år på rad i en engelsk bruktbilrapport og godt ut i flere andre rapporter. Selv undersøkte jeg nøye på nett og i VW/Audi Club Norwegen før mitt kjøp. Alle har svært gode erfaringer med disse bilene, inkl. taxieiere. Det er lite tull med disse motorene og automatkassene. Det du skal passe på er at utbedring er utført ift. lister nederst på dører (for å unngå rust i bakkant), innstigningslister (pga festemåten kunne de forårsake rust før dette ble utbedret), samt bak baklykter på bakluke. Noe sinkslipp kan også forekomme, men skal ikke være noe stort problem. Alt dette dekkes på reklamasjon. Iflg. enkelte er det nå en aksjon på dette, slik at alle biler skal tas. Ellers en meget bra bil og den du har funnet høres "riktig" utstyrt, som jo er viktig ved videresalg av disse bilene. Superb er en veldig bra bil med enorm plass i både baksete og bagasjerom. God komfort og kvalitetsfølelse, men ikke den samme komforten og premiumfølelsen som i A6. Det fine med Skoda'en er at du får den med DSG-kassen, som er veldig fin. Kvaliteten på Skoda har også vært bra fra de kom med første Octavia. Octavia Scout blir en litt "eldre" bil, mer støy og mer stumpete fjæring, dårligere bakseteplass men bra bagasjerom.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-09-07 22:40:45 +0100

Takk og takk!

Da er neste spørsmål. Skal jeg velge en A6 2,7TDI med automat/quattro og betale rundt 400.000 for en 2008-modell/75000km, eller vil du/dere anbefale å gå for en Superb 2.0TDI 4x4 Aut 2010 mod som koster rundt 450.000. Har aldri sittet i en Skoda, men etter ti år med Audi så betyr komfort og følelse mye når man betaler såpass for en bil. Så her lider jeg valgets kval, og tar således gjerne imot velmente råd...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger