0

Jeg har nettopp fått lagt om til vinterdekk på stålfelg til min c3 picasso 2011. men nå kommer saken her, jeg syns bilen er blitt sterkt ubehagelig å

spurt 2011-10-17 17:43:00 +0200

Hei, Jeg har nettopp fått lagt om til vinterdekk på stålfelg til min c3 picasso 2011. Men nå kommer saken her, jeg syns bilen er blitt sterkt ubehagelig å kjøre etter dekkbytte. Dekkene er fra bilbutikken og har slike lodd på, så da er det avballansert har jeg hørt. Men bilen virker å "spore" eller søke i veibanen, og er grådig ille når det blåser litt.. Så i går stanset jeg for å sjekke om alle dekkene var skrudd rett fast..og de virker da slik..boltene har en løs skive og avstand til gelgen, men siden dette er likt på alle fire hjulene regner jeg med at dette er for å kunne benytte samme hjulbolter til både lettmetallfelger på sommeren og stålfelger på vinteren... men hva kan være årsaken til at bilen er så vinglete? Tenkte jeg skule heve den med jekk i morgen og sjekke om alle boltene er fast skrudd, men den virker helt snedig etter dekkbytte..er dette vanlig eller er det bare å selge bilen igjen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-17 20:38:20 +0200

Har opplevd det med helt nye vinterdekk på en ZX jeg hadde, blei bra etter et par tre dager. De nye dekkene måtte tydeligvis få kjørt seg inn. Men noen dekker er værre enn andre, hva har du kjøpt?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-10-19 18:27:25 +0200

hei, og takk for svar, dekkene fulgte med bilen fra butikk.. hankock piggfrie.. jeg var bortom dekkskiftestedet i går og forklarte min missnøye, så han fylte i litt mere luft. altså fra 2,5 til nå 3 pund i framdekkene.. bilen virker bedre, men jeg har ikke testet den i 110-130 for det er der den virkelig blir ille..

Han gutten på dekkskiftestedet mente at det ikke var alle dekkmerket som passet til citroen, men da skal det gå ei kule varmt nede i butikke:-) Jeg skal teste den på fredag i litt høyere hastighet, så jeg kommer tilbake med svar om det var så enkelt..

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-11-19 01:07:02 +0200

Hei! Jeg er ingen proff bilmekaniker, men har lang erfaring med Citroen. Bilene har ofte et avansert hjuloppheng (derfor så komforttable), og det lønner seg å kjøpe gode dekk! Koster litt mer, men det lønner seg. Prøv gjerne Michelin, men også Continental er bra!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar