Revisjonshistorikk [tilbake]

Tysk og kjøre egenskaper unge mann er nok forbeholdt Bmw foruten at du har råd med super Audier og det har du nok ikke med dine 200 k pluss. Bmw er mesteren her men ville ikke latt meg skremme av at det var en diesel motor i den men en bensin funker jo greit når det er mindre kjøre lengde. Greier du en 528 x drive på budsjettet ditt så får du nesten i bøtter og spann her men koster 250 000 kr. Litt billigere får du 520i og 523 i men uten xdrive og er da er de rett ned på inngangs summen på et par hundre tusen. Jeg vet ihvertfall hva jeg ville valgt hvis jeg var 25 år he he fornuft satt tilside. Ikke glem å se på en 5 serie GT jo de fleste har diesel motorer men ser fantastiske ut.

Hilsen Mr Car Wizard

Tysk og kjøre egenskaper unge mann er nok forbeholdt Bmw foruten at du har råd med super Audier og det har du nok ikke med dine 200 k pluss. Bmw er mesteren her men ville ikke latt meg skremme av at det var en diesel motor i den men en bensin funker jo greit når det er mindre kjøre lengde. Greier du en 528 528i x drive på budsjettet ditt så får du nesten i bøtter og spann her men koster 250 000 kr. Litt billigere får du 520i og 523 i men uten xdrive og er da er de rett ned på inngangs summen på et par hundre tusen. Jeg vet ihvertfall hva jeg ville valgt hvis jeg var 25 år he he fornuft satt tilside. Ikke glem å se på en 5 serie GT jo de fleste har diesel motorer men ser fantastiske ut.

Hilsen Mr Car Wizard

Tysk og kjøre egenskaper unge mann er nok forbeholdt Bmw foruten at du har råd med super Audier og det har du nok ikke med dine 200 k pluss. Bmw er mesteren her men ville ikke latt meg skremme av at det var en diesel motor i den men en bensin funker jo greit når det er mindre kjøre lengde. Greier du en 528i x drive på budsjettet ditt så får du nesten i bøtter og spann her men koster 250 000 kr. Litt billigere får du 520i og 523 i men uten xdrive og er da er de du rett ned på inngangs summen på et par hundre tusen. Jeg vet ihvertfall hva jeg ville valgt hvis jeg var 25 år he he fornuft satt tilside. Kompisene dine med sine Audier kommer sikkert til å stå i kø for å fortelle deg at Audi har kjempe gode kjøre egenskaper men dengang ei her vinner Bmw lett og har beholdt tronen de siste 35 årene. Ikke glem å se på en 5 serie GT jo de fleste har diesel motorer men ser fantastiske ut.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger