Revisjonshistorikk [tilbake]

Ja mye er jo prøvd her, bremseklosser eller handbrekk som ligger på slik at det blir varmt kan også føre til masse vibrasjoner. Ellers kan man jo også mistenke de bakre drivakselene. Du sier du har byttet midre mellomaksel og hadde problem med en knekkt bolt problem med en knekt bolt som ga vibrasjoner. Mellom aksel er fremdeles missenkt her og var det en brukt du satte inn så kan kryssene i aksler slites over tid og begynne å vibrere også fra en aksel fra en annen bil da bilene er tunge. Ikke sikkert du kommer videre med dette men verdt å sjekke igjen. Mellomaksler har også oftest et midtmontert gummi dempet lager eller en såkalt Hardy kobling som noen produsenter bruker som kan slites over tid.

Hilsen Mr Car Wizard

Ja mye er jo prøvd her, bremseklosser eller handbrekk som ligger på slik at det blir varmt kan også føre til masse vibrasjoner. Ellers kan man jo også mistenke de bakre drivakselene. Du sier du har byttet midre midtre mellomaksel og hadde problem med en knekkt bolt problem med en knekt bolt som ga vibrasjoner. Mellom aksel er fremdeles missenkt her og var det en brukt du satte inn så kan kryssene i aksler slites over tid og begynne å vibrere også fra en aksel fra en annen bil da bilene er tunge. Ikke sikkert du kommer videre med dette men verdt å sjekke igjen. Mellomaksler har også oftest et midtmontert gummi dempet lager eller en såkalt Hardy kobling som noen produsenter bruker som kan slites over tid.

Hilsen Mr Car Wizard

Ja mye er jo prøvd her, bremseklosser eller handbrekk som ligger på slik at det blir varmt kan også føre til masse vibrasjoner. Ellers kan man jo også mistenke de bakre drivakselene. Du sier du har byttet midtre mellomaksel og hadde problem med en knekkt bolt problem med en knekt bolt som ga vibrasjoner. Mellom aksel er fremdeles missenkt her og var det en brukt du satte inn så kan kryssene i aksler slites over tid og begynne å vibrere også fra en aksel fra en annen bil da bilene er tunge. Ikke sikkert du kommer videre med dette men verdt å sjekke igjen. Mellomaksler har også oftest et midtmontert gummi dempet lager eller en såkalt Hardy kobling som noen produsenter bruker som kan slites over tid.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger