Revisjonshistorikk [tilbake]

Vel, spander å SE PÅ en Suzuki. Med dine snøfonner og et ønske om mer enn 15 cm bakkeklaring for å være sikker...ja da er det garantert enklere med en Suzuki Swift enn en det Toyota kan tilby av firehjulstrekkere i nogenlunde samme sjangeren. Det går bla på dette med AKSELAVSTAND og OVERHENG FORAN OG BAK. Det er der Suzuki har et par virkelig gode alternativer. Toyota C-HR er definitivt IKKE noen "god bil" til å forsere snøfonner med.

Husk ellers at Suzuki - som nevnt - har et relativt tett samarbeid med Toyota. Kvalitetsmessig snakker vi om like god sort, og min subjektive oppfatning er at du får mer god bil for pengene. Vel verdt å prøve. Besøk din nærmeste Suzuki-forhandler og be om å få prøvekjøre en passende bil og ta det derfra. Hils fra meg og si at jeg har sagt at du skal ha super-service!

Ellers er jeg rimelig sikker på at jeg med letthet hadde forsert snøfinnene hjemme hos deg med Golfen min, men så har jeg da også vært ute mange vinterdager før. Det har sikkert du også, så det kan fort gå bra! Lykke til!

Antall visninger