Revisjonshistorikk [tilbake]

Ja, men så er jo også New Beetle kul da! Vi har hatt begge versjoner her hjemme, den forrige reiste vi til og med på bilferie med en sommer, rett og slett fordi den hadde AC, det hadde ikke Passaten min! Og tro meg, vi fikk plass til både pikk og pakk uten problemer! Vi hadde også et tilpasset Thule-stativ og en liten søt bagasjeboks til bobla, men hadde aldri behov for å bruke den.

Den nye har solid bagasjerom og baksete der det faktisk er god plass til barneseter på begge sider, så det er en perfekt bil for ungdommelige bestemødre :-)

Ellers har jo Toyota mange feiende flotte biler, men jeg tenker at for deg vil C-HR bli helt feil, designet er litt for spesielt - og sikten ut fra bilen, spesielt bakover, er begrenset. Nå har du vel ikke flere passasjerer i baksetet enn jeg og kona har, men en bil med et baksete der passasjerene sitter som i C-HR? Da kan man like godt kjøpe en varebil, baksetet i C-HR er ubrukelig. Da ville jeg heller tenkt Corolla....eller hva de nå kaller bilen for tiden. Men har du økonomi til relativt ny Corolla, ville jeg absolutt vurdert ny / nyere Golf isteden. Ikke for det, Toyota har et par fortrinn, men for de av oss som har kjørt tysk en stund, blir japs aldri i nærheten. Sånn er det bare. Legg til at jeg for min del har en kropp som ikke passer verken setene eller plassen man har i en typisk japs. Det er så enkelt som at min kropp minner veldig om kroppen til vår gode venn Julius i dyrehagen i Kristiansand! Det gjør at jeg sliter med å finne skjorter som passer, og det gjør at jeg rett og slett ikke sitter godt i en japsebil. Sånn er det bare - og igjen - mye godt hos Toyota - men be advised - ikke kjøp bil "uprøvd" - grundig prøvekjøring er alfa og omega! Du skal være fornøyd med kjøpet i mange år fremover! Ellers må du husk en ting: understellsbehandling, med jevnlig etterbehandling, er viktig. Jeg kjørte både vår nye Golf og vår nye Beetle direkte til understellsbehandling, fabrikbehandlingen er rett og slett ikke god nok for norske forhold.

Det samme gjelder Toyota...jentungen vår har en Prius...når den kom til understellsbehandleren etter noen år...var det virkelig i grevens tid! I min verden skal en god bil vare lenge, mitt motto er "ta vare på bilen og den tar vare på deg"! Lykke til med bilkjøpet, uansett hva du måtte lande på!

Antall visninger