Revisjonshistorikk [tilbake]

Skal du nå frem til Benny bør du skrive en mail til redaksjonen da det er lenge siden de karene der har sett på hva som foregår på spør Benny forumet og tror det inntreserer de midt på ryggen en plass, mulig Benny har svart på 1 spørsmål i det siste halve året så ikke forvent mye fra den kanten. De er opptatt med sin poddcast som jeg tror de mener er en guds gave til de bilinntreserte og hva vet jeg Redaktør Skogstad kan ha rett han for alt jeg vet. Men å hjelpe oss vanlige mennesker med våre hverdags bilproblemer tror jeg nok det er et stykke frem før de finner løsningen på.

Hilsen Mr Car Wizard

Skal du nå frem til Benny bør du skrive en mail til redaksjonen da det er lenge siden de karene der har sett på hva som foregår på spør Benny forumet og tror det inntreserer de midt på ryggen en plass, mulig Benny har svart på 1 spørsmål i det siste halve året så ikke forvent mye fra den kanten. kanten så forumet kunne like gjerne hatt navnet spør hvemsomhelsten eller Mr Northernwolf som jo med sine 2500 svar faktisk driver forumet her. Jepp jeg sier selg forumet til Shibstedt da de vet utmerket godt hvordan de skal utvikle dette videre med den databasen som er samlet opp og er det noe vi vet i dag så er det at kunnskap er makt som Broom redaksjonen skyr som pesten og ikke vet opp og ned på. De er opptatt med sin poddcast som jeg tror de mener er en guds gave til de bilinntreserte og hva vet jeg Redaktør Skogstad kan ha rett han for alt jeg vet. Men å hjelpe oss vanlige mennesker med våre hverdags bilproblemer tror jeg nok det er et stykke frem før de finner løsningen på.

Hilsen Mr Car Wizard

Skal du nå frem til Benny bør du skrive en mail til redaksjonen da det er lenge siden de karene der har sett på hva som foregår på spør Benny forumet og tror det inntreserer de midt på ryggen en plass, plass og om enn i det hele tatt ?, mulig Benny har svart på 1 spørsmål i det siste halve året så ikke forvent mye fra den kanten så forumet kunne like gjerne hatt navnet spør hvemsomhelsten eller Mr Northernwolf som jo med sine 2500 svar faktisk driver forumet her. Jepp jeg sier selg forumet til Shibstedt da de vet utmerket godt hvordan de skal utvikle dette videre med den databasen som er samlet opp og er det noe vi vet i dag så er det at kunnskap er makt som Broom redaksjonen skyr som pesten og ikke vet opp og ned på. De er opptatt med sin poddcast som jeg tror de mener er en guds gave til de bilinntreserte og hva vet jeg Redaktør Skogstad kan ha rett han for alt jeg vet. Men å hjelpe oss vanlige mennesker med våre hverdags bilproblemer tror jeg nok det er et stykke frem før de finner løsningen på.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger