Revisjonshistorikk [tilbake]

Ang driftsikkerhet på motor ville jeg valgt en A6 med V6 tdi, Bmw har litt lumsk rykte med sine 6 sylindrete motorer ang ventil styring tettninger og oljeforbruk men det er ikke bare Bmw som skal ha skylden her det et ofte dårlig service som er problemet så sier seg selv at ønsker du en 530 så sjekker du nøye at service er fulgt til punkt og prikke og ikke la deg lure med lavere pris da det straffer seg fort her. Ønsker du komfort og mye hk så ikke vær redd for å velge en Jaguar xjr joda Engels men de vet hva de gjorde og faktisk tenker jeg på å skaffe en selv fordi om jeg for øyeblikket har 6 biler og egentlig ikke har plass i oppkjørselen min og besøkende må stå parkert ute på gaten samt at jeg gjør stort sett ikke annet enn å kjøre de på eu kontroll. Jeg er entusiast og regner med at de fleste ikke følger min vei da jeg har kunnskap og utstyr til å takle alt som kommer i min vei men har man ikke det så bør man jo være litt mere edruelig i sine bilvalg Jeg har hørt at man kan få flere humdre tusen i berksted regninger i verste fall om man som jeg eier en Land Rover Discovery 3 eller 4 for den saks skyld men skjebenens gudinne har smilt til meg og jeg har skaffet billige deler fra Ebay og byttet dem selv. Garvede bil mekanikere tør ikke engang å kjøpe en LR men jeg lover at har du en så gir den rikelig tilbake rett og slett bare det å eie en og jeg har 3 stk for øyeblikket så er trolig ikke meg man skal høre på her må nok den berømte magefølelsen bestemme.

Hilsen Mr Car Wizard

Ang driftsikkerhet på motor ville jeg valgt en A6 med V6 tdi, Bmw har litt lumsk rykte med sine 6 sylindrete motorer ang ventil styring tettninger og oljeforbruk men det er ikke bare Bmw som skal ha skylden her det et ofte dårlig service som er problemet så sier seg selv at ønsker du en 530 så sjekker du nøye at service er fulgt til punkt og prikke og ikke la deg lure med lavere pris da det straffer seg fort her. Ønsker du komfort og mye hk så ikke vær redd for å velge en Jaguar xjr joda Engels Engelsk men de vet hva de gjorde og faktisk tenker jeg på å skaffe en selv fordi om jeg for øyeblikket har 6 biler og egentlig ikke har plass i oppkjørselen min og besøkende må stå parkert ute på gaten samt at jeg gjør stort sett ikke annet enn å kjøre de på eu kontroll. Jeg er entusiast og regner med at de fleste ikke følger min vei da jeg har kunnskap og utstyr til å takle alt som kommer i min vei men har man ikke det så bør man jo være litt mere edruelig i sine bilvalg Jeg har hørt at man kan få flere humdre tusen i berksted regninger i verste fall om man som jeg eier en Land Rover Discovery 3 eller 4 for den saks skyld men skjebenens gudinne har smilt til meg og jeg har skaffet billige deler fra Ebay og byttet dem selv. Garvede bil mekanikere tør ikke engang å kjøpe en LR men jeg lover at har du en så gir den rikelig tilbake rett og slett bare det å eie en og jeg har 3 stk for øyeblikket så er trolig ikke meg man skal høre på her må nok den berømte magefølelsen bestemme.

Hilsen Mr Car Wizard

Ang driftsikkerhet på motor ville jeg valgt en A6 med V6 tdi, Bmw har litt lumsk rykte med sine 6 sylindrete motorer ang ventil styring tettninger og oljeforbruk men det er ikke bare Bmw som skal ha skylden her det et ofte dårlig service som er problemet så sier seg selv at ønsker du en 530 så sjekker du nøye at service er fulgt til punkt og prikke og ikke la deg lure med lavere pris da det straffer seg fort her. Ønsker du komfort og mye hk så ikke vær redd for å velge en Jaguar xjr joda Engelsk men de vet hva de gjorde og faktisk tenker jeg på å skaffe en selv fordi om jeg for øyeblikket har 6 biler og egentlig ikke har plass i oppkjørselen min og besøkende må stå parkert ute på gaten samt at jeg gjør stort sett ikke annet enn å kjøre de på eu kontroll. Jeg er entusiast og regner med at de fleste ikke følger min vei da jeg har kunnskap og utstyr til å takle alt som kommer i min vei men har man ikke det så bør man jo være litt mere edruelig i sine bilvalg Jeg har hørt at man kan få flere humdre hundre tusen i berksted verksted regninger i verste fall om man som jeg eier en Land Rover Discovery 3 eller 4 for den saks skyld men skjebenens gudinne har smilt til meg og jeg har skaffet billige deler fra Ebay og byttet dem selv. Garvede bil mekanikere tør ikke engang å kjøpe en LR men jeg lover at har du en så gir den rikelig tilbake rett og slett bare det å eie en og jeg har 3 stk for øyeblikket så er trolig ikke meg man skal høre på her må nok den berømte magefølelsen bestemme.

Hilsen Mr Car Wizard

Ang driftsikkerhet på motor ville jeg valgt en A6 med V6 tdi, Bmw har litt lumsk rykte med sine 6 sylindrete motorer ang ventil styring tettninger og oljeforbruk men det er ikke bare Bmw som skal ha skylden her det et ofte dårlig service som er problemet så sier seg selv at ønsker du en 530 så sjekker du nøye at service er fulgt til punkt og prikke og ikke la deg lure med lavere pris da det straffer seg fort her. Ønsker du komfort og mye hk så ikke vær redd for å velge en Jaguar xjr joda Engelsk men de vet hva de gjorde og faktisk tenker jeg på å skaffe en selv fordi om jeg for øyeblikket har 6 biler og egentlig ikke har plass i oppkjørselen min og besøkende må stå parkert ute på gaten samt at jeg gjør stort sett ikke annet enn å kjøre de på eu kontroll. Jeg er entusiast og regner med at de fleste ikke følger min vei da jeg har kunnskap og utstyr til å takle alt som kommer i min vei men har man ikke det så bør man jo være litt mere edruelig i sine bilvalg Jeg har hørt at man kan få flere hundre tusen i verksted regninger i verste fall om man som jeg eier en Land Rover Discovery 3 eller 4 for den saks skyld men skjebenens gudinne har smilt til meg og jeg har skaffet billige deler fra Ebay og byttet dem selv. Garvede bil mekanikere tør ikke engang å kjøpe en LR men jeg lover at har du en så gir den rikelig tilbake rett og slett bare det å eie en og jeg har 3 stk for øyeblikket så er trolig ikke meg man skal høre på her må nok den la berømte magefølelsen bestemme.

Hilsen Mr Car Wizard