Revisjonshistorikk [tilbake]

Have no fear, om du ikke har laget deg din egen induksjonslader som du hiver opp hver gang du parkerer under høyspentlinja, hopper det ikke så mye som et eneste elektron fra høyspentlinja og inn på batteriet ditt! Ei heller fra tordenværet for den sakens skyld! Det du hopper bukk over her, er hvor langt du kjørte og hvilken rekkevidde bilen din har. Si at bilen din har 400 km rekkevidde og du har kjørt totalt 200 km....da er det ikke umulig at du har "halv tank" når du kommer hjem :-)

For det tilfelle at du tenker tanken på å stæle strøm fra høyspentlinja vha induksjonsprinsippet, la være! Etter at en kreativ elektroingeniør laget seg en sånn greie inni ei lita bu, for anledningen kamuflert som en utedass, for noen år tilbake i den hensikt å skaffe seg billig hyttestrøm, har E-verkene vært tildels veldig oppmerksomme på denne muligheten! Den arme mannen ble oppdaget og fikk dask på lanken og hard straff må vite! Men det er altså prinsipalt enkelt, jeg må innrømme at jeg har vært inne på tanken selv av og til! Uten høyspentlinjer i nærheten av huset er det imidlertid litt vanskelig å realisere en slik plan, og det kan være like bra, som vi vet, det er ikke spesielt helsebringene å oppholde seg over lengre tid i det feltet som finnes rundt høyspentlinjer!

Mhp Thor Med Hammern' er det a complete different matter: ethvert forsøk på å høste gratis strøm fra Donner und Blitzen er garantert dårlig karma. The Bottom LKine er at ja, det er mulig verden smilte til deg, men det var nok heller godfølelsen etter en vellykket fisketur som medførte dette, fire ørreter gir jo en festmiddag for familien!

Antall visninger