Revisjonshistorikk [tilbake]

Det er faktisk en 2005 og selger har kanskje helt rett han at han har fulgt alle oljebytter som jeg vil si at det er men at det er gjort hos en Honda forhandler skal du nok ikke ta så alvårlig her. Dine bekymringer ligger uansett ikke i hvordan selger har valgt å gjøre dette men om det er noen åpenbare problemer med motoren fks høyt oljeforbruk eller andre problemer med motoren. Går motor som den skal og det ikke er oljeforbruk over la oss si 1 l pr 1000 km så har du jo skutt gullfuglen her og kommer ikke en millimeter ang selger her uansett hvordan du ptøver å vri det til. Kjøper du en 2005 model så vet du jo at det innebærer visse risker så da snakker vi ikke lengre om garantier og oppfølginger ang service osv da snakker vi om bilens stand når du kjøper, muligens kjøper slår en plate i deg og for all del den kan j stemme den men du må faktisk ta en tur i bilen å se om den faktisk holder mål da 16 år faktisk setter sine spor her. Du kunne jo uansett sjekket litt før, før du kjøpte og ikke etterpå komme med dine bekymringer da det knapt er noen spillerom for noen form for tilbakebetaling. Det du vet nå burde du sjekket før,kjøp og da heller sett deg om etter en annen bil.

Hilsen Mr Car Wizard

Det er faktisk en 2005 og selger har kanskje helt rett han at han har fulgt alle oljebytter som jeg vil si at det er men at det er gjort hos en Honda forhandler skal du nok ikke ta så alvårlig her. Dine bekymringer ligger uansett ikke i hvordan selger har valgt å gjøre dette men om det er noen åpenbare problemer med motoren fks høyt oljeforbruk eller andre problemer med motoren. Går motor som den skal og det ikke er oljeforbruk over la oss si 1 l pr 1000 km så har du jo skutt gullfuglen her og kommer ikke en millimeter ang selger her uansett hvordan du ptøver prøver å vri det til. Kjøper du en 2005 model så vet du jo at det innebærer visse risker så da snakker vi ikke lengre om garantier og oppfølginger ang service osv da snakker vi om bilens stand når du kjøper, muligens kjøper slår en plate i deg og for all del den kan j stemme den men du må faktisk ta en tur i bilen å se om den faktisk holder mål da 16 år faktisk setter sine spor her. Du kunne jo uansett sjekket litt før, før du kjøpte og ikke etterpå komme med dine bekymringer da det knapt er noen spillerom for noen form for tilbakebetaling. Det du vet nå burde du sjekket før,kjøp og da heller sett deg om etter en annen bil.

Hilsen Mr Car Wizard

Det er faktisk en 2005 og selger har kanskje helt rett han at han har fulgt alle oljebytter som jeg vil si at det er men at det er gjort hos en Honda forhandler skal du nok ikke ta så alvårlig her. Dine bekymringer ligger uansett ikke i hvordan selger har valgt å gjøre dette men om det er noen åpenbare problemer med motoren fks høyt oljeforbruk eller andre problemer med motoren. Går motor som den skal og det ikke er oljeforbruk over la oss si 1 l pr 1000 km så har du jo skutt gullfuglen her og kommer ikke en millimeter ang selger her uansett hvordan du prøver å vri det til. Kjøper du en 2005 model så vet du jo at det innebærer visse risker så da snakker vi ikke lengre om garantier og oppfølginger ang service osv da snakker vi om bilens stand når du kjøper, muligens kjøper slår en plate i deg og for all del den kan j jo stemme den men du må faktisk ta en tur i bilen å se om den faktisk holder mål da 16 år faktisk setter sine spor her. Du kunne jo uansett sjekket litt før, før du kjøpte og ikke etterpå komme med dine bekymringer da det knapt er noen spillerom for noen form for tilbakebetaling. Det du vet nå burde du sjekket før,kjøp og da heller sett deg om etter en annen bil.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger