Revisjonshistorikk [tilbake]

Kaster meg på Norulfs forslag her om 4 hjuls drift og hvorfor ikke det blir en mye gildere bil, når jeg anbefaler Mondeo så er det rett og slett for det er disse bilene jeg kjenner best men Passat puster den nok lett i nakken så kanskje vi sier dødt løp om valg her. Velg en Mk 5 fra 2015 med Automat og 4 hjuls drift da det var en rekke forbedringer blant annet på automat kassen som ble en mye bedre løsning og man får de med 180 hk dieselen som er en kjempe trivelig motor. Men siden Mondeo og Passat alltid har knivet side om side så regner jeg med at tilsvarende model også finnes fra Passat sin side.

Hilsen Mr Car Wizard

Kaster meg på Norulfs Mr N Wolfs forslag her om 4 hjuls drift og hvorfor ikke det blir en mye gildere bil, når jeg anbefaler Mondeo så er det rett og slett for det er disse bilene jeg kjenner best men Passat puster den nok lett i nakken så kanskje vi sier dødt løp om valg her. Velg en Mk 5 fra 2015 med Automat og 4 hjuls drift da det var en rekke forbedringer blant annet på automat kassen som ble en mye bedre løsning og man får de med 180 hk dieselen som er en kjempe trivelig motor. Men siden Mondeo og Passat alltid har knivet side om side så regner jeg med at tilsvarende model også finnes fra Passat sin side.

Hilsen Mr Car Wizard

Kaster meg på Mr N Wolfs forslag her om 4 hjuls drift og hvorfor ikke det blir en mye gildere bil, når jeg anbefaler Mondeo så er det rett og slett for det er disse bilene jeg kjenner best men Passat puster den nok lett i nakken så kanskje vi sier dødt løp om valg her. Velg en Mk 5 fra 2015 med Automat og 4 hjuls drift da det var en rekke forbedringer blant annet på automat kassen som ble en mye bedre løsning og man får de med 180 hk dieselen som er en kjempe trivelig motor. Men siden Mondeo og Passat alltid har knivet side om side så regner jeg med at tilsvarende model også finnes fra Passat sin side.side. Men for all del ikke velg de ynkelige 1,6 l motorene, joda spør du de som har de så sier de at de er spreke de ? ja hvem ville vel ikke sagt det når man først hadde vært så dum å velge en slik, utrykket å trø på en død skillpadde kommer sannelig til sin rett her og hvem ønsker vel å måtte hive ut reservehjulet og foreta en slankeopperasjon for å foreta en forbikjøring noenlunde sikkert nei her er det 2,0 motor som gjelder fritt mellom 150 og 180 hk.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger