Revisjonshistorikk [tilbake]

Som gutta er inne på her, om Møller ikke kjenner sin besøkstid og ønsker å ha deg som verkstedskunde videre, finner du et uavhengig, autorisert verksted til å gjøre jobben. Velg et velrenommert verksted, gjerne med en verksmester av den gamle skolen. F.ex Mekonomen er en kjede med mange solide aktører. Spør på forhånd, bruk gjerne skiver som IKKE er pakket inn i papir en og en med fire ringer på, vi snakker om en til tider KOLOSSAL prisforskjell! Ofte er det skiver fra samme leverandør, og nei, så mye er pinadø ikke "orignal" innpakning verdt!

En digresjon her: om du kjøper "originaldeler" i form av skiver til hhv Audi, VW, Skoda er det en morsom ting: Audis skiver er pakket en og en, og er rådyre. VW sine er pakket to og to, og er vesentlig billigere. SKoda sine skiver kommer som en drøss skiver som er lempa opp i en kasse, da er det så billig at du ler hele veien til banken! Nå er jo Q7 antagelig såpass tung at det er heftige skiver, men det er overveiende sannsynlig at du får en veldig mye bedre pris hos et annet verksted.

I ditt sted ville jeg lagt litt tid i å finne "det rette" verkstedet, og sjekket prisen for service etc der samtidig. Med min Golf - som jo er en vesentlig rimeligere bil å serve - også på merkeverkstedet - snakker vi om en forskjell på opptil 50 %. Ikke et vondt ord om merkeverkstedet, men dette blir det penger av i det lange løp!

Antall visninger