Revisjonshistorikk [tilbake]

Noen av disse større Bmw motorene hadde faktisk problem med ventil tettningene og brukte masse olje. Jeg er lei for å si at dette kommer det ikke noe godt ut av fordi man må stort sett demontere hele motoren for å komme ordentlig til for å gjøre en ordentelig jobb man kan sikkert få det til i motor rom men tar masse ekstra tid og bryderi. Slik er det nok når forrige eier bare tok servicer og oljeskift litt som han synes selv det burde være. Høyt olje forbruk fører til problem med ventilene så rådet er å levere den tilbake da jeg ikke tror du har lyst til å vite hvor mye det koster å få dette reparert og det kommer til å bli verre etterhvert altså oljeforbruket så tenk deg om nøye her.

Hilsen Mr Car Wizard

Noen av disse større Bmw motorene hadde faktisk problem med ventil tettningene og brukte masse olje. Jeg er lei for å si at dette kommer det ikke noe godt ut av fordi man må stort sett demontere hele motoren for å komme ordentlig til for å gjøre en ordentelig jobb man kan sikkert få det til i motor rom men tar masse ekstra tid og bryderi. Slik er det nok når forrige eier bare tok servicer og oljeskift litt som han synes selv det burde være. Høyt olje forbruk fører til problem med ventilene så rådet er å levere den tilbake da jeg ikke tror du har lyst til å vite hvor mye det koster å få dette reparert og det kommer til å bli verre etterhvert altså oljeforbruket så tenk deg om nøye her.her. Bmw forumer og eventuelt Google og Youtube er mye bedre målrettede for din bil enn Spør Benny som mere er generelt bilhold.

Hilsen Mr Car Wizard

Noen av disse større Bmw motorene hadde faktisk problem med ventil tettningene og brukte masse olje. Jeg er lei for å si at dette kommer det ikke noe godt ut av fordi man må stort sett demontere hele motoren for å komme ordentlig til for å gjøre en ordentelig jobb man kan sikkert få det til i motor rom men tar masse ekstra tid og bryderi. Slik er det nok når forrige eier bare tok servicer og oljeskift litt som han synes selv det burde være. Høyt olje forbruk fører til problem med ventilene så rådet er å levere den tilbake da jeg ikke tror du har lyst til å vite hvor mye det koster å få dette reparert og det kommer til å bli verre etterhvert altså oljeforbruket så tenk deg om nøye her. Bmw forumer og eventuelt Google og Youtube er mye bedre målrettede for din bil enn Spør Benny som mere er fokuserer på generelt bilhold.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger