Revisjonshistorikk [tilbake]

Det har vært forskjellig praksis her, noen bilmerker tar bremse skiver på garanti og andre ikke så Audi har jo da trolig ikke gjort det her. Kast i en skive kan jo være så mange årsaker til så man må skille på om det er en feil i skiven og tilhørende klosser og caliper. Bare så det er sagt 23500kr for å bytte en bremseskive ??? de må ta seg godeste Møller bilen er jo under garanti på 5 pr så den regningen må de frakte lenger på landet med. Vanligvis har verksted tilgang til et lite budsjett fra importøren hvor det blir forsøkt å dreie skiven rett igjen og så smøre opp og montere nye klosser, jeg vil anta at det kan koste kanskje 5000 kr eller så men er det et tvilstilfelle ville jeg trodd at de tok det på seg selv her. Måtte jeg ha byttet en bremseskive på bilen og det kostet 23500 kr så hadde jeg vært den aller mest missfornøyde kunden i hele verden. Hadde jeg fått denne regningen så skulle de rigtig fått høre hvor David kjøpte ølet sitt men det er bra slike saker kommer på trykk som,da igjen viser hvor mye Møller tror de kan herse med kundene sine sier ingen ifra så turer de bare på.

Hilsen Mr Car Wizard

Det har vært forskjellig praksis her, noen bilmerker tar bremse skiver på garanti og andre ikke så Audi har jo da trolig ikke gjort det her. Kast i en skive kan jo være så mange årsaker til så man må skille på om det er en feil i skiven og tilhørende klosser og caliper. Bare så det er sagt 23500kr for å bytte en bremseskive ??? de må ta seg sammen godeste Møller bilen er jo under garanti på 5 pr år så den regningen må de frakte lenger på landet med. Vanligvis har verksted tilgang til et lite budsjett fra importøren hvor det blir forsøkt å dreie skiven rett igjen og så smøre opp og montere nye klosser, jeg vil anta at det kan koste kanskje 5000 kr eller så men er det et tvilstilfelle ville jeg trodd at de tok det på seg selv her. Måtte jeg ha byttet en bremseskive på bilen og det kostet 23500 kr så hadde jeg vært den aller mest missfornøyde kunden i hele verden. Hadde jeg fått denne regningen så skulle de rigtig fått høre hvor David kjøpte ølet sitt men det er bra slike saker kommer på trykk som,da igjen viser hvor mye Møller tror de kan herse med kundene sine sier ingen ifra så turer de bare på.

Hilsen Mr Car Wizard

Det har vært forskjellig praksis her, noen bilmerker tar bremse skiver på garanti og andre ikke så Audi har jo da trolig ikke gjort det her. Kast i en skive kan jo være så mange årsaker til så man må skille på om det er en feil i skiven og tilhørende klosser og caliper. Bare så det er sagt 23500kr for å bytte en bremseskive ??? de må ta seg sammen godeste Møller bilen er jo under garanti på 5 år så den regningen må de frakte til folk lenger på landet med. Vanligvis har verksted tilgang til et lite budsjett fra importøren hvor det blir forsøkt å dreie skiven rett igjen og så smøre opp og montere nye klosser, jeg vil anta at det kan koste kanskje 5000 kr eller så men er det et tvilstilfelle ville jeg trodd at de tok det på seg selv her. Måtte jeg ha byttet en bremseskive på bilen og det kostet 23500 kr så hadde jeg vært den aller mest missfornøyde kunden i hele verden. Hadde jeg fått denne regningen så skulle de rigtig fått høre hvor David kjøpte ølet sitt men det er bra slike saker kommer på trykk som,da igjen viser hvor mye Møller tror de kan herse med kundene sine sier ingen ifra så turer de bare på.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger