Revisjonshistorikk [tilbake]

I dagens bilverden er papirservice hefte nesten en saga blott og alt foregår elektronisk, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett at utfyllingen her er mangelfull fra verkstedene men tar man en telefon så kommer alt for en dag. Det er nesten slik at man må kreve at de stempler her fordi noen liker gamle metoden her. Er annonsen x km og x år og selger sier servicer er fulgt er det unødvendig å egentlig grave i historikken her med med masse bry for kjøper. Det advares alltid mot å annonsere en vare som tilsynelatende er bedre enn den er noe da selger har gjort i dette tilfellet. Det med å omgjøre kjøp kan lett bli en belastining for kjøper så er nok ikke så enkelt desverre. De fleste her lander rundt 10 000 kr som tilbakeføres kjøper og er en helt fair pris for begge parter da man ellers trolig vil se helt andre beløper i kjøpers favør hvis det draes lengre og vi plutselig ser takster som handlere eller leasing selskaper bruker så selger kommer unna med halv pris her. Det som samtidig ikke er nevnt er jo at servicen på 52000 km kan ha vært masse mye dyrere enn servicen på 32000 km og som da også har trigget til ergelse her. Drar kjøper dette lengre så så blir det nok selger som sitter med svarteper her er jeg redd for. Man må innse noen ganger at ops jeg gjore en feil her og faktisk stå for det og mange ganger er jo slik lærdom bra for vi lærer jo faktisk av det.

Hilsen Mr Car Wizard

I dagens bilverden er papirservice hefte nesten en saga blott og alt foregår elektronisk, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett at utfyllingen her er mangelfull fra verkstedene men tar man en telefon så kommer alt for en dag. Det er nesten slik at man må kreve at de stempler her fordi noen liker gamle metoden her. Er annonsen x km og x år og selger sier servicer er fulgt er det unødvendig å egentlig grave i historikken her med med masse bry for kjøper. Det advares alltid mot å annonsere en vare som tilsynelatende er bedre enn den er noe da selger har gjort i dette tilfellet. Det med å omgjøre kjøp kan lett bli en belastining for kjøper så er nok ikke så enkelt desverre. De fleste her lander rundt 10 000 kr som tilbakeføres kjøper og er en helt fair pris for begge parter da man ellers trolig vil se helt andre beløper i kjøpers favør hvis det draes lengre og vi plutselig ser takster som handlere eller leasing selskaper bruker så selger kommer unna med halv pris her. Det som samtidig ikke er nevnt er jo at servicen på 52000 km kan ha vært masse mye dyrere enn servicen på 32000 km og som da også har trigget til ergelse her. Drar kjøper dette lengre så så blir det nok selger som sitter med svarteper her er jeg redd for. Man må innse noen ganger at ops jeg gjore gjorde en feil her og faktisk stå for det og mange ganger er jo slik lærdom bra for vi lærer jo faktisk av det.

Hilsen Mr Car Wizard

I dagens bilverden er papirservice hefte nesten en saga blott og alt foregår elektronisk, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett at utfyllingen her er mangelfull fra verkstedene men tar man en telefon så kommer alt for en dag. Det er nesten slik at man må kreve at de stempler her fordi noen liker gamle metoden her. Er annonsen x km og x år og selger sier servicer er fulgt er det unødvendig å egentlig grave i historikken her med med masse bry for kjøper. Det advares alltid mot å annonsere en vare som tilsynelatende er bedre enn den er noe da selger har gjort i dette tilfellet. Det med å omgjøre kjøp kan lett bli en belastining for kjøper så er nok ikke så enkelt desverre. De fleste her lander rundt 10 000 kr som tilbakeføres kjøper og er en helt fair pris for begge parter da man ellers trolig vil se helt andre beløper i kjøpers favør hvis det draes lengre og vi plutselig ser takster som handlere eller leasing selskaper bruker så selger kommer unna med halv pris her. Det som samtidig ikke er nevnt er jo at servicen på 52000 km kan ha vært masse mye dyrere enn servicen på 32000 km og som da også har trigget til ergelse her. Drar kjøper dette lengre så så blir det nok selger som sitter med svarteper her er jeg redd for. Å dra det videre i diverse innstanser er uttrøttende både for kjøper og selger og til sist blir det ingen vinnere her. Man må innse noen ganger at ops jeg gjorde en feil her og faktisk stå for det og mange ganger er jo slik lærdom bra for vi lærer jo faktisk av det.

Hilsen Mr Car Wizard

I dagens bilverden er papirservice hefte nesten en saga blott og alt foregår elektronisk, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett at utfyllingen her er mangelfull fra verkstedene men tar man en telefon så kommer alt for en dag. Det er nesten slik at man må kreve at de stempler her fordi noen liker gamle metoden her. Er annonsen x km og x år og selger sier servicer er fulgt er det unødvendig å egentlig grave i historikken her med med masse bry for kjøper. Det advares alltid mot å annonsere en vare som tilsynelatende er bedre enn den er noe da selger har gjort i dette tilfellet. Det med å omgjøre kjøp kan lett bli en belastining for kjøper så er nok ikke så enkelt desverre. De fleste her lander rundt 10 000 kr som tilbakeføres kjøper og er en helt fair pris for begge parter da man ellers trolig vil se helt andre beløper i kjøpers favør hvis det draes lengre og vi plutselig ser takster som handlere eller leasing selskaper bruker så selger kommer unna med halv pris her. Det som samtidig ikke er nevnt er jo at servicen på 52000 km kan ha vært masse mye dyrere enn servicen på 32000 km og som da også har trigget til ergelse her. Drar kjøper dette lengre så så blir det nok selger som sitter med svarteper her er jeg redd for. Å dra det videre i diverse innstanser er uttrøttende både for kjøper og selger og til sist blir det ingen vinnere her. Man må innse noen ganger at ops jeg gjorde en feil her og faktisk stå for det og mange ganger er jo slik lærdom bra for vi lærer jo faktisk av det.det. Be kjøper ta en titt på hva som er skrevet i tråden her så blir det nok enighet skal du se.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger