Revisjonshistorikk [tilbake]

Jo først og fremst så må du ha en sikker jordind lakk og maling er sånn sett en utmerket isolator. Her er uansett et par tips du kan prøve: Ta av batteripolene i ca 10-15 min og umiddelbart når du kobler til polen igjen så se om vinduer fungerer gjør de det så er det den automatiske thermos sikringen som slår ut fordi det kan ha kommet irr og fuktighet i kretskortet på fører dør modulen som styrer begge vinduene. Du har ikke så langt tidsvindu her og sikringen er ment å slå ut hvis man leker for lenge med vindu opp eller ned eller at vindu setter seg fast. Du må prøve med begge vinduer da problemet kan være at fører eller passasjer vindu hele tiden prøver å stenge og slår ut sikringen. Tror sikringen skal ligge under og i nærheten av rattstammen. Er det slik at de virker en liten stund så må vindusheis motor med den elektroniske modulen ut og umdersøkkes for irring på kretskort og kontakt pinnene da denne sitter utsatt til inni døren.

Hilsen Mr Car Wizard

Jo først og fremst så må du ha en sikker jordind jording lakk og maling er sånn sett en utmerket isolator. Her er uansett et par tips du kan prøve: Ta av batteripolene i ca 10-15 min og umiddelbart når du kobler til polen igjen så se om vinduer fungerer gjør de det så er det den automatiske thermos sikringen som slår ut fordi det kan ha kommet irr og fuktighet i kretskortet på fører dør modulen som styrer begge vinduene. Du har ikke så langt tidsvindu her og sikringen er ment å slå ut hvis man leker for lenge med vindu opp eller ned eller at vindu setter seg fast. Du må prøve med begge vinduer da problemet kan være at fører eller passasjer vindu hele tiden prøver å stenge og slår ut sikringen. Tror sikringen skal ligge under og i nærheten av rattstammen. Er det slik at de virker en liten stund så må vindusheis motor med den elektroniske modulen ut og umdersøkkes for irring på kretskort og kontakt pinnene da denne sitter utsatt til inni døren.

Hilsen Mr Car Wizard

Jo først og fremst så må du ha en sikker jording lakk og maling er sånn sett en utmerket isolator. Her er uansett et par tips du kan prøve: Ta av batteripolene i ca 10-15 min og umiddelbart når du kobler til polen igjen så se om vinduer fungerer gjør de det så er det den automatiske thermos thermo sikringen som slår ut fordi det kan ha kommet irr og fuktighet i kretskortet på fører dør modulen som styrer begge vinduene. Du har ikke så langt tidsvindu her og sikringen er ment å slå ut hvis man leker for lenge med vindu opp eller ned eller at vindu setter seg fast. Du må prøve med begge vinduer da problemet kan være at fører eller passasjer vindu hele tiden prøver å stenge og slår ut sikringen. Tror sikringen skal ligge under og i nærheten av rattstammen. Er det slik at de virker en liten stund så må vindusheis motor med den elektroniske modulen ut og umdersøkkes for irring på kretskort og kontakt pinnene da denne sitter utsatt til inni døren.

Hilsen Mr Car Wizard

Jo først og fremst så må du ha en sikker jording lakk og maling er sånn sett en utmerket isolator. Her er uansett et par tips du kan prøve: Ta av batteripolene i ca 10-15 min og umiddelbart når du kobler til polen igjen så se om vinduer fungerer gjør de det så er det den automatiske thermo sikringen som slår ut fordi det kan ha kommet irr og fuktighet i kretskortet på fører dør modulen som styrer begge vinduene. Du har ikke så langt tidsvindu her og sikringen er ment å slå ut hvis man leker for lenge med vindu opp eller ned eller at vindu setter seg fast. Du må prøve med begge vinduer da problemet kan være at fører eller passasjer vindu hele tiden prøver å stenge og slår ut sikringen. Tror sikringen skal ligge under og i nærheten av rattstammen. Er det slik at de virker en liten stund så må vindusheis motor med den elektroniske modulen ut og umdersøkkes umdersøkes for irring på kretskort og kontakt pinnene da denne sitter utsatt til inni døren.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger