Revisjonshistorikk [tilbake]

Du skal ikke se bort fra at du vil få et nytt og bedre samliv med bilen din om du bytter til Volvo :-) Ta en titt her...: https://bilguiden.broom.no/bilvurderinger/volvo/xc90

MIn subjektive oppfatning hva den konkrete bilen du nevner angår, er at den har et stort pluss: skikkelig mannfolkmotor - en dieselbrenner er i min verden kongen på haugen. Den er også etter ha jeg kan se, i stor grad langkjørt, og når det er sagt: den er jo knapt nok innkjørt, her er det mange år og flerfoldige hundre tusen kilometer igjen. Det du uansett bør sørge for på en såvidt dyr bil, er en full NAF-test FØR - FØR - FØR du signererer kjøpekontrakten. Det er alltid en mulighet for skjulte feil og mangler, det man eventuelt avdekker FØR kjøp er som regel kurrant å få orden på, og er det for ille? Ja, da går man bare videre til neste bil! Selv om du er en aldri så god mekaniker etter mange år med Discorery...selv den beste kan overse ting...det har skjedd meg mange ganger!

The Bottom Line er at det eneste ankepunktet mot denen generasjonen XC90 er dette hersens skjermopplegget midt i dashbordet der man har lagt litt for mange funksjoner. Men man venner seg vel til dette også - selv om det kan gjøre vondt en stund! Ellers ser jeg at bla Motor bemerker forholdsvis betydelige rustproblemer på selv relativt nye Volvoer, dette er nok en svært god grunn til å la NAF ta en titt på bilen FØR kjøp. Lykke til, håper ikke det blir for mye gråt og tenners gnissel når du bytter ut Disovery'en!