Revisjonshistorikk [tilbake]

Så det er sagt så skal man ikke eksprimentere med å kjøre med piggdekk bak og piggfrie foran og ei heller sommerdekk fremme og piggfrie bak. Bilens egenskaper kan som Mr Norulf sier bli ganske så spennende og man kommer kjapt til å oppleve hva understyring og overstyring er eller egensakaper som tivoli radiobilene hadde i gamledager som jeg ville sagt det.

Hilsen Mr Car Wizard

Så det er sagt så skal man ikke eksprimentere med å kjøre med piggdekk bak og piggfrie foran og ei heller sommerdekk fremme og piggfrie bak. Bilens egenskaper kan som Mr Norulf sier bli ganske så spennende og man kommer kjapt til å oppleve hva understyring begrepeneunderstyring og overstyring er eller egensakaper egenskaper som tivoli radiobilene hadde i gamledager som jeg ville sagt det.

Hilsen Mr Car Wizard

Så det er sagt så skal man ikke eksprimentere med å kjøre med piggdekk bak og piggfrie foran og ei heller sommerdekk fremme og piggfrie bak. Bilens egenskaper kan som Mr Norulf sier bli ganske så spennende og man kommer kjapt til å oppleve hva begrepeneunderstyring begrepene understyring og overstyring er eller egenskaper som tivoli radiobilene hadde i gamledager som jeg ville sagt det.

Hilsen Mr Car Wizard