Revisjonshistorikk [tilbake]

Det enkle svaret her er ja, det er en hel drøss regler som kommer til anvendelse ifht importerte biler også, i særdeleshet når vi snakker om biler som på et eller annet vis har vært innom USA. Ikke bare det, men regelverket blir strengere og strengere år for år, enn si håndheves i større grad enn noensinne før. Det beste stedet å begynne er å sette opp en liste over det man ser for å seg å gjøre, uansett om det skulle være et prosjekt eller en importbil, og avtale tid til et møte med rette vedkommende hos sitt lokale Biltilsyn og ta det derfra.

Ellers fremstår det prosjektet du beskriver innledningsvis som ekstremt kostbart og voldsomt ressurskrevende både å realisere og få godkjent, om det i det hele tatt er mulig. Kan du f.ex få en bekrefetelse fra Audi på at bilens utslipp oppfyller satte krav eller er i tråd med typegodkjenningen etter at du har skremt ut et par hundre hestekrefter til fra motoren...? Eller vil du betale hva det koster for å få et uavhengig, akdreditert laboratorium til å sette sitt stempel på en målerapport?

En ting skal du iallefall ha: terningkast 6 for å ha en grunnleggende seriøs holdning til dette med godkjenning, du har forstått noe veldig viktig! Lykke til!