Revisjonshistorikk [tilbake]

Kun ET eksemplar? Vel, Bilkilden i Stavanger har tydeligvis også en av samme sorten, dog med lavere kjørelengde: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=216046184

Mi subjektiktive oppfatning er at nei, dette er IKKE et smart kjøp, 300 lapper for en bil som i realiteten har et svært snevert bruksområde kan aldri bli "smart". Det innebærer at du bør ha råd til å tape en betydelig del av innsatsen, dette er en bil som ikke nødvendigvis blir enkel å selge igjen om du går lei eller av andre grunner vil selge den, med de konsekvenser dette har for hva du får igjen for bilen om X måneder, X år eller whatever.

Når det er sagt, har du over gjennomsnittet god økonomi og har anledning til ha denne bilen som en hobbybil, er det helt klart en annerledes bil, med reasonable grei kvalitet og iallefall ikke helt umulig å få deler - meg bekjent har Nissan fremdeles et sentrallager for Europa i Belgia. Men uavhengig av hvilken bil du måtte kjøpe: IKKE ta papirmølla selv - la selger ta seg av alt som har med papirmølle, norsk godkjenning og registerring å gjøre! Vurder også å forlange en NAF-test FØR - FØR - FØR det i det hele tatt NEVNES ordet kjøpekontrakt - 170.000 km er nok til at det kan ha oppstått skjulte feil og mangler, og nei, en "tilstandsrapport" er IKKE nok! Lykke til!