Revisjonshistorikk [tilbake]

Takker, da kan ha Møller fått ut fingern' en gang mot slutten av Golf-epoken! Når man eventuelt tok til vett, er jeg usikker på. Høsten 2012 var jeg var den første som bestilte Golf 7 med firehjulstrekk i Norge, min første bil ble kondemnert (og berømt i "Motor" fordi den ble "reparert" og solgt videre uten at de arme kjøperne fikk vite noe som helst) , deretter kjøpte jeg en 2015-modell....ingen av disse kunne leveres med kombinasjonen Haldex og DSG. Senere prøvde jeg å følge litt med, bla fordi man i Tyskland kunne kjøpe en vanlig stasjonsvogn med 184 hk TDI, Haldex og DSG.

Her hjemme var det altså bare Alltrack som kom med denne kombinasjonen. Akkurat den versjonen av Golf synes jeg er litt for jalla, "tøffe" suv-detaljer passer ikke for alle. Så kom Golf R, med både firehjulstrekk og DSG...tanken var der...men det sitter langt inne å bytte 150 diesel-hestekrefter med 300 halvtamme bensinhestekrefter. Om hukommelsen ikke er helt på tur, mener jeg bestemt at Møller ikke tok inn "vanlig" Golf stasjonsvogn med firehjulstrekk og DSG i verken 2016, 2017 eller 2018. 2019 har jeg ærlig talt ikke sjekket, trampeklapp om Møller har tatt inn disse bilene! Det som er vanskelig å si på stående fot, er hvor mange av bilene på finn av denne sorten som er levert av Møller....og hvor mange som er bruktimportert. Jeg var inne på tanken selv tidligere, men leveringstiden for en liksom-brukt Golf fra Tyskland ble for lang. Dessuten, å betale en pris som ligger rimelig nær norsk pris og sitte igjen med 2 års garanti er en dårlig deal!

Merker meg forøvrig at søket på finn med krøss i de "rette" rutene kommer opp med veldig mange biler med firehjulstrekk og MANUELL kasse. Når vi trekker fra "Alltrack" versjonene...som av en eller annen grunn sniker seg med når man søker på "Golf"....er det ikke mange vanlige stasjonsvogner med denne kombinasjonen...og flertallet er altså fra 2019! Min godeste MAtz, du kan altså ha rett, Møller kan ha tatt til vett! Sist jeg tok feil var vel i 1962 :-)

Antall visninger