Revisjonshistorikk [tilbake]

Octavia er et veldig smart bilvalg. Du får en bil med mye plass, god komfort og bra motorer og girkasser, samt at den er drivstoffgjerrig. Jeg ville gått for en 150 hester 2.0 TDI med 4X4. 150hk passer bilen veldig godt og gir god akselerasjon til å holde følge med trafikken både i Norge men også land med langt høyere fartsgrenser enn vi har. Og Firehjulstrekk fordi det gir økt stabilitet sommer som vinter og bedre fremkommelighet. I tillegg kan bilen bli lettere å selge med 4x4. Jeg vil også sterkt oppfordre om å kjøre bilen til understellsbehandling først som sist da saltlaka er bilen sin største fiende.

Andre alternativer er golf stasjonsvogn som i bunn og grunn er samme bil, men med kanskje litt skarpere styring og annerledes styling selvfølgelig. Her er det også lettere å finne en bil med manuelt gir dersom du foretrekker det.

Ellers har du Passat og Superb som gir enda mere plass. Du får et fint eksemplar til rundt 350 000 der også.

Alle disse er utrolig gode biler som kan gå laaaaangt og dens eneste fiende er egentlig rust. Så husk å følge servicer og være nøye med oljeskift og haldexbytte/DSG hver 60 000km og gi bilen understellsbehandling jevnlig så har du en bil som ikke bare er god å kjøre men som kan være din trofaste venn langt inn i de 500 000 kilometer :)

Ønsker deg lykke til med kjøp!

Antall visninger