Revisjonshistorikk [tilbake]

Tja...tydeligvis flrere osm har samme problemet....google er ofte en god venn i nøden! Søk på "honda afs warning light" så finner du nok kanhende noe du kan jobbe videre med! Eller klikk på linken her: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=honda+afs+warning+light

The Bottom Line er at AFS er Hondas variant over temaet adaptive lys, og ja, det KAN påvirke sikkerheten, men som andre biler med slike systemer: du kan formodentlig også bruke systemet på vanlig måte, altså UTEN automatikk, og veksle mellom nærlys og fjernlys selv? Dersom dette fungerer som det skal, burde det være en mulighet for å få godkjent bilen as-is. Men be aware, det vil være opp til kontrolløren! Min subjektive oppfatning er at den vanlige lyskontrollen vil avdekke om nærlys hhv fjernlys fungerer som det skal, uten at jeg har dykket ned i forskriftene og gjort en vurdering av hvorvidt AFS må fungere eller ei når bilen er levert med dette: det er verdt et forsøk.

Jeg ser også at det på vært alles kjære internett er vist til en uendelig lang rekke av måter å få dette lyset til å slukke på. En referanse henviser til hvordan man blir kvitt dette lyset om man setter inn vanlige lykteinnsatser, men igjen, be aware, det er ikke uvanlig at modifikasjoner av denne sorten kan gå gjennom i EU, men bli definert som en kritisk mangel her hjemme! Verdt å forsøke å få lyset til å slukke og ellers gjøre som over: være optimisit og heller ta sorgene og forsøke å finne en løsning om og hvis det ikke er tilstrekkelig at nærlys og fjernlys fungerer på manuelt vis. Og nei, jeg ville IKKE brukt tape-metoden!

Antall visninger