Revisjonshistorikk [tilbake]

Deter jo ikke verre enn å bruke litt tid på å undersøke, gjerne også prøvekjøre, den bilen du kaller cross turismo....det må jo finnes en bil du kan både se på og kanhende få en prøvetur med, om så skulle være med en grei eier av en slik bil som aller nådigst lar deg sitte i passajersetet. Ingenting er umulig, det dreier seg bare om å løse logistikken...her...finne en bil å sjekke nærmere! Om jeg forstår deg rett, dreier det seg om en Porche. Gitt at baksetet er like bredt som bilens størrelse antyder, burde du få plass til de tre barnesetene bak. Men igjen, ta mål og sjekk mot en slik bil,og er du usikker, ta med deg barnesetene! Men ikke forvent 3 x isofix her!

The Bottom Line er at både kupeen og bagasjeplassen kan være noe mindre praktisk utnyttbar enn det du er vant til med den bilen du har nå. Det er nok her bøygen kan ligge, og nei, jeg ville IKKE inngått kompromisser med familelykken her, da vil det ende med at barna hyler av skrekk og nekter å bli med hver gang dere skal på familetur med bilen. Barna skal ha det godt i bilen, barna må være første pri her. Sånn er det bare, spesielt når alternativet er en X5. Jeg heller til at X5 nok trekker det øverste strået uansett, me n er du heldig, kan Porcha være "grei nok".

Og nei, bare så det er sagt: dette er en UNDERSØKELSESAK, du klarer IKKE å lese deg til det ved å studere målsatte skisser eller bilder av bilen. Du klarer heller ikke å ta det på telefon med en forhandler eller en som har en slik bil, dette er en sak som krever fysisk synfaring! Lykke til!