Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann. Ikke vanskelig å forstå tvilen din i dette tilfellet. Dette er kjedelige saker For å ta det enkleste først: Du har fortsatt krav på å få med, eller å få se de utskiftede delene – om du ønsker.

Når det gjelder hvorvidt det ene skuldes det andre – eller det andre det ene, så her jeg ikke noen fasit å gi deg her. Det blir litt som å gå til tannlegen å få beskjed om at du har et stort hull i en tann. Hvis han sier det – så er det vel slik da … Eller? Spør du mer så får du se noen uklare røntgenbilder du ikke skjønner en dritt av … Man er sårbar og lett å lure. Det hele handler om tillit.

Selvfølgelig kan verkstedet ha kommet borti oljekjøleren din, sånn teoretisk, når de byttet dynamoen. Men det kan like selvfølgelig være helt tilfeldig.

Nå må jeg også legge til at jeg ikke er helt sikker på hvordan de ulike komponentene på denne bilen er plassert i forhold til hverandre. Det vil også ha en betydning.

Ikke så lett å finne ut av. Men om man ser på skaden der lekkasjen er så vil man kanskje kunne se et ferskt spor, eller en skade – om noen har vært uheldige med en fastnøkkel eller liknende. Er man usikker så kan jo det være en mulighet. Men det er ikke sikkert verkstedet vil innrømme feil uansett.

Om du har brukt et merkeverksted så tror og håper jeg at de er redelige nok til å fikse opp i det om de har gjort noe feil. Det er mulig jeg er litt naiv og godtroende, men inne i mitt hode er det slik … Husk at et verksted reparerer biler. De ødelegger dem ikke. Selv om alle kan være uheldige innimellom.

Du må uansett få fikset opp i dette. Det er jo langt i fra sikkert at det blir noe «neste feil» i kjølvannet av dette. Sjansene for at alt blir i orden er val langt større. Ønsker lykke til.

Antall visninger