Revisjonshistorikk [tilbake]

Dobbel trampeklapp! Hvilket minner meg på historien om en kjekk kar jeg kjente en gang: han hadde to biler: en for finbruk på knusktørre dager med solskinn fra morgen til kveld, og en for alle de andre dagene, som han så treffende sa, en bil fra hver stormakt! Den ene bilen var en Dodge Charger av edleste årgang med 427 hemi under panseret, litt mer enn "lett trimmet", den andre var en Moskwitch 412, faktisk en knapp håndfull år nyere :-) Om du har lest "Motor" på sent 80-tall vil du huske at man fra tid til annen brakte et bilde av nettopp en 412'er, det var eksakt samme bil som kameraten mente var et godt alternativ til Dodge-vidunderet! Og 412'ern i Motor var selvfølgelig min bil av samme sorten. Like mye personlighet som en Niva, samme bensinforbruk også :-)))

HER finner du Niva-bilder av ypperste sort: https://englishrussia.com/?s=lada+niva

Og søker du på med "Moskwitch", "abandoned" og andre festlige ord finner du et hav av nostalgi fra en tind som engang var! Under rubrikken "automotive" finner du forøvrig veldig mye bilstoff: https://englishrussia.com/automotive/

Jeg har forøvrig noen tusen bilder av SSSR-biler i min egen samling, har ruslet gatelangs i en av verdens største byer gjennom mer enn to tiår, sånt bilr det mange bilder av, vi har alle våre laster! Sender en link til mine bilder på nett ved et høve. Ha en fortreffelig dag!

Antall visninger