Revisjonshistorikk [tilbake]

Trist, men alt har sin tid, ser poenget med å prioritere et forum som kanhende gir deg noe mer, om ikke virtuelle blomster, så iallefall en god, varm følelse et sted! Takker for virtuelle kopper og blomster og mange gode ord over lang tid, en virtuell blomsterbutikk er herved oversendt demses!

Hadde det vært påske, hadde jeg kanhende sagt; måtte du komme tilbake tredje dag! Men sllik jeg har forstått det, har du også en hel drøss andre jern i ilden, da må man prioritere! Men jeg kommer til å savne deg, du har en grei, likefrem stil, synd og skam at du ikke bor i nabolaget! Bare så det er sagt, veldig flott vintervær på Costa Del Jæren, de siste åra etter at jeg kjøpte firehjulstrekker og snøfreser har snøen i stor grad uteblitt! Ellers har jeg faktisk BLÅ bil, samme farge som min f.d feiende flotte Passat TDI, men før het fargen "Kønigsblau", nå er det samme farge, men et eller annet merkelig navn som en eller annen reklamenisse har funnet på!

Lykke til videre, måtte det som du antyder, komme andre som kan litt og klarer å skrive på en om ikke like god, så iallefall like forståelig måte! Broom-redaksjonen burde jo kanhende være mer aktive, men den eneste som viser seg innimellom synes å være vår gode venn Benny! Tro om de andre har skrivevegring? Ikke et vondt ord om Benny, han kan sine ting, han skriver godt og har en egen, sjarmerende stil, men han kunne vært bittelitt mer aktiv! Dog, det er kanhende fordi han gjerne vil slippe til sånne som oss...hvem vet? Kanhende også fordi han drukner i andre ting, og må prioritere. Sånn er det jo med de fleste, og så lenge man er i arbeid er det ofte sånn at både 10 og 12 timer i døgnet er bundet opp av jobb, det er jo tross alt jobben som gir penger i pungen og mat i skapet. Sånn er det bare. Og pensjonister som meg, vi har så mange ting å sysle med at vi knapt nok forstår at vi hadde tid til å jobbe i de tider vi ennå var i arbe'!

Et stort ønske om gode, virusfrie dager til demses også, skal ta en ekstra vørterøll og utbringe en virtuell skål ut vinduet i kveld! Takk for den tiden du delte med oss!

Antall visninger