Revisjonshistorikk [tilbake]

Det enkle svaret her er nei, vi blir aldri for gamle til å glede oss over verken det ene eller andre! Rett nok blir vi vel litt svakere i armene med åra, vi kan ikke lenger bøye spettet over unevnelige kroppsdeler, men ellers går det nå ganske greit! Vi bør heller ikke kjøpe en hissig motorsykkel eller ditto bil og gi flat pedal, dertil er vi bittelitt for treige i hue, men jevnt over er vi pinadø mye tryggere på veien enn unevnelige idioter med småhissige biler som innbiller seg at "aktiv" kjøring er meningen med livet!

I det hele tatt, når jeg leser du skriver, skulle jeg ønske du bodde i nabolaget! Slike kjekke gutar vil vi ha flere av rundt oss her hvor jeg bor! Og drittstøvler som forsøker å drepe enhver sann glede ved å preike om ting de ikke har peiling på.....og avslutter hver jævla setning med "for mijøets skyld"? Gjør som vi gjorde når Alf Myrdal talte for noen år siden...vend dem ryggen og si som Jesus: Fader, forlat dem, de vet ikke hva de gjør!

Rett nok er E-Up en nogenlunde fornuftig liten nusselig elbil, den vil faktisk kunne gi et bittelite positivt bidrag til et bedre miljø gjennom en ørliten utslippsreduksjon gjennom livsløpet sammenlignet med en vanlig Up, men ser vi på elbiler generelt og f.ex Tesla X spesielt, kan du kjøre himla langt med din V-8'er før utslippene, og derved konsekvensene for miljøet, matcher utslippene fra porduksjonen av en eneste Tesla X! Merk deg det, utslippene fra PRODUKSJONEN! I det øyeblikket X'en skal brukes, ja da "fyller" eieren tanken med store mengder strøm pr mil, og halvparten av den strømmen kommer faktisk fra kullkraft gitt at vi ser på verden under ett! DEt innebærer at en elbil egentlig er like "miljøvennlig som et kølfyra lokomotiv fra si år 1900!

The Bottom Line er at du kan kose deg med hobbybilen din av hjertens lyst, med god samvittighet, livet ut! Sanne gleder er de beste, og drit i miljøfriken av en nabo, ikke bruk tid på de som ikke har sett lyset og evner å glede seg over livet! Himmel og hav, om vi så hadde stengt ned hele Norge og gått på sjøen med et søkke rundt halsen allemannalle, det ville ikke påvirket verken verden generelt eller miljøet spesielt på noe som helst vis! Likevel skal vi være "verdensmestre" og bruke milliarder av kroner på sympbolpolitikk...som elbiler jo egentlig er!

Nei, kutt ut elbilene og eksporter tilsvarende mengde strøm til kontinentet, da sparer vi miljøet for ufattelig mange kølskuffer som måkes inn i kullkraftverkene nedover i EU! I tillegg selger vi selvfølgelig vår fornybare vannkraft RÅDYRT! Vi sparer også store summer på å bygge ut infrastrukturen som faktisk må på plass for å lade disse batteribilene, win-win for alle!

Ha en fortreffelig aften, måtte du nyte V8'eren din like inn i solnedgangen i mange år fremover!

Antall visninger