Revisjonshistorikk [tilbake]

Nja, det kan være et aldri så lite poeng, på den annen side sett: med VAG får du en absolutt seriøs samarbeidspartner som har orden på hele gullrekka, fra oppdateringer til tilgang på såvel verkstedstjenester som reservedeler. Du har også markedets beste kundestøtte over hele Europa. Uten å nevne navn: det er mange elbilmerker i markedet som ikke engang rekker VAG til knærne på disse punktene. For noen av oss er dette høyt oppe på lista over gode grunner til å velge VAG.

Mhp det vi kan kalle barnesykdommer med ID.3, er det overveiende sannsynlig at disse kan og vil bli løst løpende i løpet av de nærmeste månedene, og løsningene vil bli implemenert i produksjonen av ID.4. Om du er veldig skremt, sitt på gjerdet og vent si to-tre måneder før du bestiller, da vil du med stor sannsynlighet få en ganske grei opplevelse med ID.4. En annen ting er at du nok kan få en enda bedre opplevelse med Skodas versjon over samme tema, Skoda ligger et hakk over VW mhp både kvalitet generelt og kvalitetskontroll spesielt.

Dog, en pekefinger: tenk nøye mellom ditt faktiske behov og kjøremønster før du løper og kjøper elbil. Det er ikke for alle, for mange av oss er hybrid et mer fornuftig alternativ, ladbar eller ikke,eventuelt diesel eller bensin under panseret....det er nå engang sånn at verken vinteren eller lange avstander er opphevet! Og nei, det kommer IKKE til å være "fullt utbygd" med ladestasjoner over det ganske land de første 10-20 åra! Husk også at du bør ha mulighet for å innstallere hjemmelader, hvis ikke blir det fort veldig dyrt å "fylle tanken"! I det hele tatt; velg drivlinje etter dine egne behov, ikke ut fra hva som er "politisk riktig" her og nå. Som vi har sett før, poltikerne skifter like lett som vinden, elbilfordelene er ikke bærekraftige for statsbudsjettet på sikt. Sånn er det bare, om du kjøper elbil i den tro at det er en "free lunch", bør du tenke deg nøye om.

Det er også på sin plass å påpele at et unevnelig amerikansk merke som står øverst på lista over "gjeve" statusymboler blant elbilfansen, har hatt dårlig kvalitet og finish, mengder av problemer og dårlig tilgang på såvel verkstedstjenester som reservedeler fra merket ble etablert og like frem til dags dato. Man har også relativt få forhandlere og verksteder ute blant der kundene bor....merkelig nok er ikke dette en like interessant mediesak. Nesten så man skulle tro "noen" forsøkte å holde lokket på! The Bottom Line er at du har mye større grunn til å føle dyp angst for eksemplevis dette unevnelige merket, enn VW sin ID.4 :-) Du trenger altså IKKE ligge våken om natta om du kjøper det være seg ID.4 eller sogar ID.3, men som nevnt, vent en liten stund om du kan!

Lykke til!

Antall visninger