Revisjonshistorikk [tilbake]

Du kan endelig klage, men jeg tenker at dette i utgangspunktet ikke er en feil av den sorten som kan henføres til skjult feil eller mangel som forhandler må ha visst om når du kjøpte bilen. Det er rett og slett en sånn greie man må regne med på en bil som nå vel er rundt 6 år gammel. Ellers bør du sjekke kjøpekontrakten, der finner du ut hvorvidt forhandler har stilt en form for garanti på bilen.

Ellers har du generelt fem års reklamasjonsrett, HER finner du mer om hvordan du kan klage, hvilke premisser som gjelder osv....vær ops på at det er en balansegang her mellom rettigheter og plikter....: https://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/

The Bottom Line er at det koster jo ikke stort å klage, og er du heldig, er forhandler grei, det verste som kan skje er at du får et (grunngitt) nei. Kanhende forhandler kan skaffe deg en gunstig pris på reparasjon, eventuelt at dere splitter regninga, det finnes faktisk greie mennesker i bransjen også. Prøv å komme i en positiv dialog og ta det derfra, lykke til!